دکتر سید احمد فاطمی نژاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده اند باید وعده های نامزدها در حد و اندازه توان و ظرفیت آنان و امکانات موجود باشد بگونه ای که در اندیشه های سیاسی و دموکراسی خواه نیز غیر این امر پذیرفتنی نیست.
وی ادامه داد: زمانی که وعده های دروغین و بلندپروازانه داده شود که قابلیت اجرا ندارد در واقع نوعی فریب بدور از اخلاقیات صورت گرفته است.
این استاد دانشگاه گفت: این وعده ها همچون افزایش یارانه ها و تعیین واحدی به عنوان کرانه و پرداخت حقوق به بیکاران در ایام انتخابات برای مردم ایجاد انتظار می کند و چون از نظر علمی و واقعی امکان تحقق آن نیست می تواند در آینده زمینه نارضایتی و شورش اجتماعی را ایجاد کند که نافی ثبات و امنیت ملی است.
وی افزود: زمانی که بین این انتظارات و خواسته های مردم با واقعیات جامعه فاصله ایجاد شود نارضایتی افزایش و اعتماد کاهش می یابد.
او ادامه داد: آثار این اقدامات نه فقط بر روی یک منصب و مقام تاثیر می گذارد بلکه کل نظام، حاکمیت سیاسی کشور و منافع ملی از این ناحیه آسیب می بیند.
وی گفت: از بعد تبلیغاتی شاید نفی رقیب به ویژه رقیبی که در قدرت است یا پیش از آن بوده بتواند زمینه ساز جمع آوری بخشی از آرایی که خیلی توانایی تبیین و تحلیل وعده ها را ندارند باشد اما از نظر اخلاقی اقدامی مردود است و در آینده می تواند به ضرر افراد و گروهها یی باشد که از نفی رقیب استفاده کرده اند.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی افزود: متضرر اصلی این امر در وهله نخست خود فردی است که با این اقدامات توانسته نظر جمعیتی را جلب کند و در کوتاه مدت شاید مساله ای نباشد اما در آینده همین امر محور انتظار و اعتراض قرار می گیرد.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات و نقش مردم به عنوان پشتوانه نظام ادامه داد: باید زمینه این حضور و استفاده مردم از حق خود را فراهم کرد و در این میان نقش احزاب و گروههای سیاسی، نامزدهای انتخابات و طرفداران آنها قابل توجه است.
خبرنگار: فاطمه یوسفی **انتشاردهنده: حسین کریم زاده
1906/1858
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.