دکتر محمد جعفر صادقی روز جمعه به خبرنگار ایرنا گفت: ۱۹ مرکز خدمات جامع سلامت از این تعداد در مشهد و بقیه در دیگر شهرستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارد.
وی افزود: غربالگری آزمایشگاهی کووید ۱۹ برای مراجعان سرپایی مشکوک به کرونا با هدف  شناسایی ناقلین بدون علامت و قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا انجام می‌شود.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده مراجعان مشکوک به بیماری کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته مورد غربالگری نمونه گیری قرار می‌گیرند.
دکتر صادقی اظهار امیدواری کرد با انجام این طرح و شناسایی افراد ناقل و بیمار به قطع زنجیره انتقال و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا در جامعه کمک شود.
وی گفت: نمونه گیری‌های انجام شده در مراکز خدمات جامع سلامت در آزمایشگاه‌های ویژه کرونا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
هم اکنون سه آزمایشگاه در بیمارستان امام حسین (ع)، بیمارستان امام رضا (ع) و جهاد دانشگاهی مشهد جزو شبکه آزمایشگاهی تشخیص بیماری کرونا بوده و انجام آزمایشات نمونه‌های تهیه شده را بر عهده دارد.
افزون بر پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و مابقی جمعیت استان توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، تربت‌حیدریه، گناباد، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.