دکتر عادل سپهر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر همین اساس این دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد صبح شنبه ۱۶ فروردین تمام کلاس‌های دانشگاه به صورت مجازی و مطابق برنامه هفتگی دانشجویان در زمان انتخاب واحد، تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: حضور فعال دانشجویان و استادان دانشگاه در تمامی کلاس‌های مجازی و در زمان رسمی کلاس ضروری است و دانشجویان باید اخبار مربوط به برگزاری کلاس‌های مجازی را از استادان خود جویا شوند.
وی گفت: دانشجویان همچنین مشکلات احتمالی در برگزاری کلاس‌های مجازی را باید از طریق کارشناسان رایانه دانشکده خود پیگیری نمایند.  
سپهر افزود: همچنین تمهیدی در نظر گرفته شده است تا دانشجویانی که برای فراگیری دروس‌ به صورت مجازی دچار مشکل هستند، در صورت تمایل بتوانند درخواست حذف برخی دروس یا کل نیمسال تحصیلی جاری را بدون پرداخت شهریه و بدون احتساب سنوات تحصیلی تا اول خرداد ماه ۹۹ و از طریق پرتال خود برای تأیید به گروه آموزشی ارائه دهند.
وی ادامه داد: برخی درس‌های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی که نیاز به حضور فیزیکی در کلاس دارند، در صورت بازگشایی دانشگاه به‌ صورت فشرده و با پوشش دادن جلسات رسمی، ارائه خواهد شد.
وی گفت: استادانی که دروس آنها با تأیید گروه و دانشکده قابل ارائه به صورت مجازی نیست و حذف درس در روند آموزش دانشجویان خللی وارد نمی‌کند، تا پایان فروردین‌ ماه جاری می‌توانند درخواست حذف درس را از طریق گروه جهت بررسی و تأیید به معاونت آموزشی دانشکده ارسال نمایند. همچنین در صورتی که درس یا دروسی به نیمسال تابستانی یا نیمسال پس از آن انتقال پیدا کند، سقف اخذ واحد برای همان نیمسال در همان دروس برداشته خواهد شد.
سپهر افزود: برخی دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پیش از بروز وضعیت فعلی، به تأیید استاد راهنما آمادگی دفاع از پایان نامه خود را داشته‌اند، باید به روش الکترونیکی، حضوری یا نیمه‌حضوری و با رعایت همه ضوابط برگزاری جلسه دفاع خود را پیگیری نمایند.

دانشگاه فردوسی، سومین دانشگاه تاسیس شده در ایران پس از دانشگاه‌های تهران و تبریز با بیش از ۶ دهه قدمت هم اکنون دارای ۲۵ هزار دانشجو است که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر آنها در مقطع دکتری، حدود ۶ هزار نفر در مقطع کارشناسی ارشد و بقیه در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

بیش از ۸۰۰ عضو هیات علمی در دانشگاه فردوسی فعالیت دارند که حدود ۶۵۰ نفر آنان دارای مدرک phd و بیش از ۱۲۰ نفر دارای رتبه استادی یا پروفسوری هستند.

واحد بین‌المللی دانشگاه فردوسی مشهد نیز تاکنون حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر غیر ایرانی جذب کرده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.