دکتر علیاصغر انجیدنی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۴۷۳ نفر از بیماران جانباخته مشکوک به کرونا در خراسان رضوی مربوط به حوزه جغرافیایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بقیه مربوط به محدوده جغرافیایی زیر پوشش پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی دیگر این استان هستند.
بر ۷۵ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی در قالب ۱۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۲۵ درصد دیگر جمعیت این استان زیرپوشش خدمات دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتجام، تربتحیدریه و نیشابور قرار دارند.
وی ادامه داد: بین ۱۳ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کلانشهر مشهد با ۴۱۸ نفر بیشترین شمار بیماران فوت شده مشکوک به کرونا را دارد.
دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پس از مشهد بیشترین شمار بیماران مشکوک به ابتلای کرونا، در کاشمر به تعداد ۱۶ نفر و در چناران به تعداد ۹ نفر تاکنون فوت کردهاند.
وی افزود: تعداد بیمارانی که فوت آنها بطور قطع بر اساس آزمایش طبی، ناشی از ابتلا به کرونا میباشد در خراسان رضوی ۱۹۷ نفر است.
دکتر انجیدنی تعداد جان باختگان قطعی ناشی از بیماری کرونا را در محدوده زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱۳۸ نفر اعلام و بیان کرد: ۲۰ بیمار مبتلا به کرونا نیز در حوزه دانشکده علوم پزشکی نیشابور و ۱۰ بیمار در محدوده زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی تربتجام جان باختهاند.
وی ادامه داد: همچنین در حوزه جغرافیایی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ۱۳ فوت و دانشگاههای گناباد و تربتحیدریه هر کدام ۸ فوت بطور قطعی ناشی از بیماری کرونا ثبت شده است.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین به آخرین آمارهای ابتلا به کرونا در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: با اضافه شدن ۳۰ شهروند دیگر به فهرست مبتلایان، تا ظهر امروز نهم فروردین ماه تعداد بیماران کرونا در این استان به هزار و ۳۶۱ نفر رسیده است.
وی گفت: ۸۲۴ نفر از کل بیماران مبتلا به کرونا در خراسان رضوی مربوط به حوزه جغرافیایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بقیه متعلق به مناطق زیرپوشش پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی دیگر این استان هستند.
دکتر انجیدنی افزود: بین ۱۳ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کلانشهر مشهد با ۵۱۷ مورد مثبت کرونا بیشترین تعداد را دارد. شهرستان بینالود یا طرقبهشاندیز هم با ۱۳۱ بیمار کرونایی در جایگاه بعدی جمعیت مبتلا به این بیماری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارد.
وی ادامه داد: همچنین شهرستانهای قوچان و کاشمر به ترتیب با ۴۴ و ۳۲ مبتلا به کرونا و بردسکن با ۲۸ بیمار در زمره دیگر شهرستانهای دچار شیوع بالای این بیماری همهگیر کرونا هستند.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ۱۸۰ شهروند مبتلا به کرونا پس از دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشترین شمار بیماران کرونایی را در خراسان رضوی دارد.
وی افزود: پس از آن نیز دانشکده علوم پزشکی تربتجام با ۱۱۲ نفر در رده بعدی شیوع بیماری کرونا در خراسان رضوی جای گرفته است.
دکتر انجیدنی ادامه داد: تعداد مبتلایان به بیماری کرونا در حوزه زیر پوشش دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار و تربتحیدریه نیز به ترتیب ۹۸ و ۹۷ نفر گزارش شده است.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز تاکنون ۵۰ شهروند مبتلا به بیماری کرونا داشته است.
دبیر کمیته مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ظرف ۳۹ روز منتهی به نهم فروردین ماه جاری در مجموع پنج هزار و ۶۳۰ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدهاند که سه هزارو ۵۲۸ نفر آنان مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بودهاند.
استان خراسان رضوی ۲۹ شهرستان دارد.