حجت الاسلام علی شیرازی روز شنبه در گردهمایی "مکتب انقلاب و حوزه تراز انقلاب اسلامی" در مشهد افزود: شهید سلیمانی به دنبال القاب و عناوین نبود و همیشه خود را سرباز وطن می‌دانست. روزی که قرار بود نشان ذوالفقار را به این شهید گرانقدر بدهند در ابتدا امتناع کرد و بعد به شرطی پذیرفت که رسانه‌ای نشود.

وی ادامه داد: در سال ۹۶ یک جوان در نامه‌ای به سردار سلیمانی پیشنهاد کرد در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شود، این شهید سرافراز در پاسخ او نوشت از محبت شما عزیز گرانقدر سپاسگزارم، در کشور آنقدر شخصیت‌های مهم، ارزشمند، گمنام و بانام داریم که نیازی نیست یک سرباز پست خود را رها کند. افتخارم این است سرباز صفر بر سر پست دفاع از ملتی باشم که امام (ره) فرمود جانم فدای آنها باد. رها کردن این پست در شرایطی که گرگ‌هایی در کمین هستند خیانت است.

حجت‌الاسلام شیرازی گفت: شهید سلیمانی اهل نماز شب، اشک و مناجات بود و شهرت بیشتر او تواضع بود. پیش از همه وارد میدان جهاد می‌شد و بارها به او گفتند خط مقدم خطر دارد و او پاسخ داد که فرماندهی‌ام بدون شناسایی میدان مبارزه انجام نمی‌شود.

عظمت انقلاب باید برای جوانان تبیین شود

رییس دفتر مقام معظم رهبری در قم و عضو مجلس خبرگان رهبری هم در این گردهمایی گفت: جوانان ما دوران قبل از انقلاب و شکنجه گاه‌های شاه و دوران دفاع مقدس را ندیده‌اند، باید برای آنها عظمت انقلاب با تبیین صحیح نشان داده شود.

آیت الله محمود محمدی عراقی افزود: از نعمت‌های بسیار از جمله آزادی، استقلال، ولایت و رهبری برخورداریم که باید شکرگزار باشیم تا نعمت ما بیشتر شود. بزرگترین مسوولیت ما این است که قدر نعمت‌های الهی را بدانیم.

وی ادامه داد: در بیانیه گام دوم انقلاب توجه به علم و پژوهش، معنویت و اخلاق از جمله سرفصل‌هایی است که مورد توجه قرار گرفته است. در این زمینه حوزه و روحانیت باید پرچمدار باشد. شهید سلیمانی تربیت یافته دانشگاه جنگ بود و از حوزه علمیه به عنوان  دانشگاه امام صادق (ع) هم انتظار است چنین شخصیت‌هایی تربیت کند.

رسالت حوزه علمیه در سنگر مقاومت

نماینده مردم زنجان در مجلس خبرگان رهبری هم گفت: روحیه مقاومت را باید قدر دانست، حوزه علمیه در سنگر مقاومت رسالت سنگینی دارد. هجمه دشمن امروز در حوزه جنگ نرم، القای شبهه، تهاجم به اعتقادات نوجوانان و ایجاد تغییر در سبک زندگی فردی و اجتماعی است.

حجت الاسلام محمد حاج ابوالقاسم دولابی افزود: حوزه انقلابی حوزه‌ای است که در برابر این هجمه‌ها سینه سپر کند و بایستد و اعتقادات جوانان کشور را بهبود بخشد، شبهات را پاسخ دهد و در برابر هجمه بنیان‌افکن دشمن طرح و برنامه داشته باشد.

گردهمایی یک روزه "مکتب انقلاب و حوزه تراز انقلاب اسلامی" با حضور ۵۰۰ نفر از نخبگان حوزه و دانشگاه، استادان، طلاب و دانش‌آموختگان مجتمع حوزه‌ای صدر در تالار قدس حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) برگزار شد.

مجتمع حوزه‌ای صدر (مشکات)، مجموعه‌ای از مدارس و مراکز حوزه‌ای است که در راستای تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و تحول در نظام حوزه‌های علمیه در سال ۱۳۸۸ با هدف تربیت محققان و فضلای مهذب و کارآمد در حد اجتهاد به منظور تولید و توسعه علم دینی به‌ویژه در حوزه علوم انسانی اسلامی در جهت نظریه‌پردازی و نظام‌سازی، ارتقای فرهنگ دینی جامعه از طریق پرورش مبلغان مؤثر و کارآمد در عرصه تبلیغ‌های نوین، تربیت مدیران فاضل و متعهد در جهت رفع نیازهای حوزه و نظام و الگوسازی جهت طراحی و اجرای برنامه‌های تحولی در حوزه‌های علمیه تاسیس شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.