حبیبالله آسوده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:به منظور اشتغالزایی موثر و پایدار برای مددجویان تحت پوشش، هفت گام تعیین شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا کارشناسان و ناظران این نهاد برای کمک به پایدارسازی مشاغل، رفع مشکلات و جلوگیری از انحراف طرح تا پنج سال و به صورت فصلی بر طرحهای اجرا شده، نظارت کرده و مشاوره ارائه می دهند به همین دلیل میزان بروز خطا و انحراف در محل استفاده تسهیلات اشتغال دریافتی از این نهاد اندک و ناچیز است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: با اقدامات انجام شده از سوی این نهاد و اختصاص اعتبارات لازم در بخش اشتغال مددجویی از محل منابع بانکی و امدادی طی ۹ ماه گذشته امسال چهار هزار و ۸۱ مورد شغل برای مددجویان در استان ایجاد شده است.
آسوده بیان اینکه اشتغال یکی از شاخصهای توانمندسازی هر خانواده ای محسوب میشود افزود: برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی جدید در استان هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی ادامه داد: مشاغل ایجاد شده در بخش های کشاورزی، دامپروی، صنایع دستی، خدمات، صنفی- صنعتی و شیلات توسط بانوان و مردان جامعه مددجویی، اعضای خانواده آنها و اقشار نیازمند استان ایجاد شده است.
مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی گفت: آموزش، بخش مهمی از اشتغالزایی محسوب میشود که لازمه دریافت تسهیلات است که در این مورد نیز مددجویان و نیازمندان در صورت فقدان مهارت لازم به مراکز طرف قرارداد سازمان فنی و حرفهای معرفی میشوند.
هم اکنون نیم میلیون نفر در خراسان رضوی در قالب ۲۲۰ هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) این استان قرار دارند.