احمد نوروزی دوشنبه شب در اولین نشست تخصصی نقد و بررسی دستاوردهای اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتهای مدیریت شهری در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اعتقاد این شورا استفاده از خرد جمعی است و به همین دلیل سامانه هایی برای استفاده از نظرات و طرح ها برای ایجاد تعامل بیشتر با جامعه پیش بینی شده است.
وی اظهار داشت: تأمین منابع مالی نیز باید متنوع باشد تا در سایر حوزه های شهری مورد استفاده قرا گیرد و سرمایه های راکد نیز باید به جریان افتد.
وی با تاکید به قدردانی از کارآفرینان گفت: در برخی موارد یک کارآفرین که توانسته است ۵۰۰ شغل ایجاد کند مورد تقدیر و تکریم قرار نمیگیرد.
نوروزی افزود: سعی شده است برای سرمایه گذاری در شهر مشهد ایرادهای گذشته رفع و راهکارها اصلاح و مورد بازنگری قرار گیرند.
وی با بیان اینکه نقطه قوت شهر مشهد وجود بارگاه مطهر حضرت امام رضا (ع) است اظهار داشت: به همین دلیل حضور زائران و گردشگران در این شهر بسیار بیشتر از مناطق دیگر کشور می باشد که حوزه های فراوان در مسیر گردشگری این شهر تعریف شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته با وجود رکود در کشور، ۳۰ هزار میلیارد ریال قرارداد در مشهد منعقد شد و همچنین مشکلات ۲۶ پروژه در منطقه ثامن و ۲۰ پروژه در دیگر مناطق این شهر برسی و رفع شد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: یکی از موارد دیگری که میتواند به حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی کمک کند حمایت از طرح مشاغل خرد و خانگی است.
وی همچنین هزینه جاری روزانه شهرداری مشهد را ۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: شهرداری با استفاده از فرصتهای موجود در شهر، برنامه ریزی مناسب و با استفاده از بند "و" تبصره پنج توانسته است با تهاتر ۵۰ هزار میلیارد ریال بدهی دولت به شهرداری را تسویه کند.
وی اظهار داشت: در قراردادهای تنظیمی جدید سعی شده است نقاط ابهام به کمترین حد برسد ولی در عین حال شفافیت قراردادها مطلوب است.
رئیس سازمان اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری مشهد نیز در این نشست گفت: اولویت اقتصادی، پاسخ به مسائل اقتصادی شهر است و ایجاد این سازمان در هفت سال گذشته به گره گشایی بزرگ در اقتصاد شهر منجر شده است.
اژدر اژدری افزود: بیش از ۴۰ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از بند "و" تبصره پنج استفاده شده و نزدیک ۱۰ سال از انعقاد برخی قراردادهای شهری گذشته است که با همت اعضای کمیسیون، پروژه ها تعیین تکلیف شده و اصلاحیه داشته اند که ارزش امروز آنها به حدود هفتاد هزار میلیارد ریال می رسد.
۲۰۳۰/۶۰۵۳