عبدالهاشم حسن نیا روز پنجشنبه در حاشیه سفر وزیر راه و شهرسازی به شهرستان سرخس در شمال شرق خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دو هزار کیلومتر از این راه‌های روستایی تا پایان امسال و سه هزار کیلومتر باقی مانده آن تا سال آینده به بهره برداری می رسد که بیشتر این راه‌ها در استان‌های کم برخوردار و دارای کمترین راه‌های روستایی به بهرداری می رسد.

وی ادامه داد: هدف از این اقدام تحول در راه‌های روستایی به عنوان قطب جا به جایی و تبادل محصولات کشاورزی است تا از این طریق کمکی به بهبود و رونق زندگی و کسب و کار روستایی شود.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برخی انتقادات در خصوص افزایش سوانح در جاده های روستایی به خاطر آسفالت شدن آنها گفت: این که استفاده نادرست از ابزاری موجب تصادف شود نمی تواند دلیلی برای استفاده نکردن آن در کشور شود لذا آسفالت جاده های روستایی نمی تواند به این دلیل متوقف شود.

حسن نیا افزود: ساخت راه‌های روستایی بر اساس مشخصات فنی با ایجاد فرایند کنترل در رفتار رانندگان این مسیرها باید انجام شود و اگر نقصی در این زمینه وجود دارد باید با اقدام مشترک با پلیس راه برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تردد ها مربوط به راه‌های شهری و اصلی است گفت: راه‌های روستایی تردد کمی دارند اما اگر برخی مسیرها به واسطه تجمع و تردد کشاورزان پر رفت و آمد شود راه اصلی محسوب شده و نظارت بیشتری بر آنها اعمال می شود.

صبح امروز محمد اسلامی وزیر راه و شهر سازی به همراه تعدادی از مسئولان این وزارتخانه، مدیران کل راه و شهرسازی و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی و فرماندار سرخس از منطقه ویژه اقتصادی سرخس واقع در ۱۸۵ کیلومتری شمال شرقی مشهد، پل تازه تاسیس مرز ایران و ترکمنستان و تاسیسات گمرک و مرزی این شهرستان بازید کرد و در ادامه این سفر وزیر راه از پایانه مرزی لطف آباد شهرستان درگز هم بازدید می کند.

۳۲۲۱/۱۹۲۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.