حسن صادقی سمرجانی روز یکشنبه در نشست خبری افزود: از این مبلغ ۳۷ درصد در ۶ ماه نخست امسال اختصاص یافته که امیدواریم با افزایش هزینه های جاری در نیمه دوم امسال این میزان دستکم به ۸۰ درصد برسد.
وی اظهار داشت: مجموع درآمدهای دانشگاه نیشابور طی سال گذشته بیش از ۲۰ میلیارد ریال بود و تاکنون ۱۷ تفاهم نامه همکاری با بخش های علمی و صنعتی امضا شده که ۲ مورد منجر به همکاری شده است.
وی گفت: مجموعه فضای آموزشی دانشگاه نیشابور تا سال ۹۶ حدود ۱۴ هزار متر مربع بود که از سال ۹۶ تاکنون ۱۸ طرح عمرانی به مساحت ۱۸ هزار و ۶۰۰ متر مربع در این مجموعه آغاز شده و برای تکمیل آن بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.
رئیس دانشگاه نیشابور افزود: برای جلب اعتماد بخش خصوصی دفتر ارتباط با صنعت و برای ترسیم نقشه راه آینده مرکز آینده پژوهشی در این دانشگاه ایجاد شده است.
وی اظهار داشت: خیرین برای تکمیل و آغاز احداث کتابخانه، آشپزخانه، دانشکده علوم پایه و مجموعه ورزشی دانشگاه نیشابور تاکنون ۱۰ میلیارد ریال کمک کرده اند. 

دانشگاه نیشابور با ۱۰ دانشگاه خارجی قرارداد همکاری امضا کرده است

صادقی سمرجانی گفت: این دانشگاه تاکنون با چهار دانشگاه چین، دانشگاه پنجاب پاکستان، ۲ دانشگاه افغانستان، دانشگاه ایروان در ارمنستان و دانشگاه های کوفه، کربلا و نجف در عراق قرارداد همکاری امضا کرده است.
وی افزود: دانشگاه نیشابور در حوزه روابط بین الملل در بین ۲ هزار و ۶۰۰ مجموعه دانشگاهی کشور رتبه ۲۱ را کسب کرده و بیشترین ارتباط را با دانشگاه های چین برقرار کرده که در این چارچوب تحقیقات باستان شناسی با همکاری گروه چینی در تپه تاریخی برج نیشابور انجام شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت های نیشابور در حوزه های تاریخی و نجوم رشته های خاص هنری، مهندسی پزشکی و باستان شناسی در این دانشگاه ایجاد شده و رشته سنگ های قیمتی نیز برای اولین بار در کشور در دانشگاه نیشابور راه اندازی می گردد.
صادقی سمرجانی با اشاره به نوپا بودن دانشگاه نیشابور گفت: این دانشگاه امسال در جشنواره رویش در ۲۳ رشته نامزد نهایی و در ۶ رشته رتبه نخست را کسب کرده و از ابتدای امسال ۱۴ کارگاه پژوهشی در سطح ملی برگزار کرده است.

جانمایی دانشگاه نیشابور صحیح نیست
وی افزود: جانمایی دانشگاه نیشابور به دلیل قرار گرفتن در مخروط افکنه رودخانه فاروب رومان که پرآب ترین رودخانه نیشابور است صحیح نبوده و سال گذشته در فصل سیلاب بیش از  ۶۰ میلیارد ریال خسارت به فضای دانشگاه وارد شد.
وی با بیان اینکه هیچ یک از مصوبات ستاد بحران شهرستان نیشابور در زمینه کاهش خسارات و جبران خسارات ناشی از سیلاب های سال گذشته اجرایی نشده است اظهار داشت: در این راستا برای ایجاد دیوار دانشگاه به طول ۸۰۰ متر بیش از ۸۰ میلیارد ریال مورد نیاز است.
مجتمع آموزش عالی نیشابور در سال ۸۸ به دانشگاه ارتقا یافت که با چهار دانشکده هنر، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه و فنی مهندسی و ۷۰ عضو هیات علمی، دارای یک هزار و ۶۰۰ دانشجو در ۲۹ رشته مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد است.
دانشگاه نیشابور همراه با دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه حکیم سبزوار جزو سه دانشگاه معین در استان خراسان رضوی است.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹ /۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.