رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از جذامیان مشهد روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: برخی از این بیماران با خانواده هایشان زندگی می کنند و برخی نیز در بیمارستان ها بستری هستند.

محمد رضا حسین زاده ملکی افزود: بیماری جذام در کشور حذف شده اما ریشه کن نشده است و در مناطقی که ساکنین آن دچار فقر غذایی یا شرایط نامطلوب زندگی هستند، امکان بروز دارد.

وی اظهار داشت: داروی جذام نیز کشف شده و این بیماری پس از تشخیص قابل معالجه است بدون آنکه اثری بر روی بدن باقی بگذارد.

وی گفت: از آنجا که فرد مبتلا به بیماری جذام  با مراجعه زودهنگام درمان می شود، انجمن حمایت از جذامیان مشهد بیماری را که به تازگی مبتلا به جذام شده تحت حمایت ندارد و افراد زیرپوشش آن جذامیان سالهای گذشته هستند.

حسین زاده ملکی افزود: یک گروه ۱۰۰ نفره از جذامیان مشهدی تحت حمایت این انجمن با مساعدت آستان قدس رضوی هفته گذشته برای نخستین بار به صورت گروهی به حرم مطهر رضوی مشرف شدند. 

وی اظهار داشت: موقوفه ای به نام حضرت امام رضا (ع) برای کمک به جذامیان به ثبت رسیده که آستان قدس رضوی عواید این موقوفه را صرف حمایت از جذامیان می کند.

جذام یا خوره که همچنین با نام هانسن شناخته می‌شود، بیماری مزمنی است که توسط باکتری مایکوباکتریوم لپره و مایکوباکتریوم لپروماتوسیس ایجاد می‌شود.

عفونت‌ های ناشی از این بیماری مدت پنج تا ۲۰ سال ادامه دارد و علائم آن شامل گرانولوما دستگاه عصبی پیرامونی، دستگاه تنفسی، پوست و چشم‌ ها می‌ باشد که ممکن است باعث ناتوانی در حس درد و از دست دادن عضو و بخش‌ هایی از دست و پا شود.

۷۴۸۹/۶۰۵۳

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.