بخشدار ششطراز گفت: متاسفانه تپه تاریخی شهر کندر به مکانی برای معتادان و استعمال مواد مخدر تبدیل شده است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان، عنوان کرد: نباید نسبت به ارزش‎های تاریخی، فرهنگی و آداب و رسوم منطقه بی‎تفاوت بود، به رغم اینکه امروز گردشگری پتانسیل عظیمی برای کسب درآمد است اما از آن غافل مانده‎ایم.

وی گفت: بارندگی‎های اخیر موجب گردید بافت‌های قدیمی در بسیاری از روستاها به مکان‌هایی ناامن تبدیل شوند، اکنون بسیاری از کودکان از کنار همین دیوارها تردد می‌کنند و هر لحظه امکان دارد فاجعه‌ای رخ دهد.

رمضانی بیان کرد: متاسفانه دهیاران مجبور شدند به دلیل جلوگیری از هرگونه حادثه برخی از این بناها را تخریب کنند، اکنون بناهای تاریخی در برخی مناطق به مکان‌های غیر فرهنگی تبدیل شده‎اند.

بخشدار ششطراز ادامه داد: به دلیل نبود اعتبار اکنون تپه تاریخی شهر کندر به مکانی برای معتادان و استعمال مواد مخدر تبدیل شده و مشکلات اجتماعی به وجود آورده است.

وی عنوان کرد: متاسفانه این تپه تاریخی که میراث نیاکان و گذشتگان است اکنون به یک مکان غیر فرهنگی تبدیل شده به طوری که این موضوع در شورای تامین و کارگروه شورای مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است.

رمضانی بیان کرد: بقایای تپه تاریخی کندر جزء قدیمی‎ترین آثار تاریخی شهرستان خلیل‎آباد بوده که مربوط به قرن هفتم هجری است.

وی گفت: مسئولان استان باید بیشتر به خلیل‎آباد توجه داشته باشند و مدیریت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان را بیش از گذشته برای رفع مشکلات بناهای تاریخی حمایت کنند.

کندر زادگاه وزیر معروف طغرل بیگ سلجوقی یعنی عمیدالملک کندری و آثار تاریخی آن شامل تپه باستانی، حوض چهل پایه و آب انبارهای متعدد است.
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.