معاون اداره کل آموزش ‌و پرورش خراسان رضوی در حاشیه این دوره از مسابقات به خبرنگاران گفت: هدف از برگزاری جشنواره بازی ‌های بومی و محلی دانش‌ آموزان حفظ هویت ایرانی اسلامی و ترویج آئین و بازی ‌های سنتی است.
ابوالحسن حقیقی افزود: ‌این جشنواره محلی برای رقابت نیست بلکه به تحکیم دوستی‌ ها و رفاقت‌ ها کمک کرده و رنگین ‌کمانی از گویش‌ ها و فرهنگ‌ های مختلف است.
وی با اشاره به حضور 22 شهرستان در این دوره از مسابقات اظهار داشت: این جشنواره برای پنجمین سال در استان به میزبانی قوچان برگزار شده که به مدت سه روز ادامه دارد و برگزیدگان آن به مرحله کشوری راه پیدا می‌ کنند.
وی گفت: در حال حاضر هفت هزار دانش ‌آموز در 22 آموزشگاه عشایری استان مشغول تحصیل هستند و هیچ دانش ‌آموز بازمانده از تحصیل در مناطق عشایری استان وجود ندارد.
رئیس هیات ورزش ‌های روستایی و بازی ‌های بومی و محلی قوچان نیز گفت: در این دوره از مسابقات دانش‌ آموزان در رشته ‌های هفت ‌سنگ، دوز پا، ‌وسطی، دال پلان و هفت دور گوش با یکدیگر به رقابت می‌ پردازند.
پیر علی باتقوا هدف از برگزاری این مسابقات را گسترش بازی‌ های بومی و محلی و مهیا کردن روزی شاد برای دانش ‌آموزان دانست و افزود: در این دوره از مسابقات حدود 200 دانش ‌آموز عشایر از شهرستان های استان در 2 بخش دختران و پسران شرکت کرده ‌اند.
وی اظهار داشت: تجهیز خانه ‌های ورزشی روستایی از سال گذشته توسط فدراسیون ورزش ‌های روستایی و بازی ‌های بومی و محلی آغاز شده که تاکنون هشت خانه ورزشی در هشت روستای بخش ‌های مرکزی و باجگیران قوچان ساخته و تجهیز شده است.
شهرستان 180 هزار نفری قوچان در 137 کیلومتری شمال مشهد واقع است.
7501 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.