سعید فکوری عصر پنجشنبه در نشست خبری گفت: در این نقشه اطلاعاتی همچون محل قنوات، سفره ‌های آب زیرزمینی، احتمال فرونشست زمین، بافت فرسوده، گسل و خطرات احتمالی در نظر گرفته شده که پس از تکمیل به ‌صورت دفترچه الکترونیکی در اختیار تمام ادارات و نهادها برای پروژه‌ های آینده قرار می‌ گیرد.
وی با بیان اینکه تاکنون 50 درصد اطلاعات این نقشه جمع ‌آوری‌شده است افزود: امیدواریم این نقشه تا پایان اردیبهشت ‌ماه تکمیل و به اتمام برسد تا در مرحله دوم آن با تغییر پارامترها خطرپذیری با رویکرد سیل نیز تهیه شود.
وی اظهار داشت: زمین اهدایی برای پایگاه امداد و نجات شهید کلاهدوز به مساحت سه هزار مترمربع تملک و مشکلات قانونی آن برای احداث ساختمان این پایگاه حل‌ شده که با قول مساعد مجمع خیرین استان برای دهه فجر سال جاری به بهره ‌برداری خواهد رسید.
فکوری در باره بروز حوادث کوهستان با توجه به حضور مردم در فصول بهار و تابستان در دره شمخال این شهرستان نیز گفت: طی هماهنگی‌ با بخش باجگیران از اواخر اردیبهشت امسال در روزهای پنجشنبه و جمعه یک گروه امداد و نجات با پنج نجاتگر در دره شمخال مستقر می ‌شود.
وی افزود: با اینکه قوچان بیشترین آمار عملیات جاده‌ ای استان را طی سال ‌های اخیر به خود اختصاص داده است اما فاقد خودرو ست نجات است.
وی اظهار داشت: تاکنون 500 میلیون ریال وجه نقد و مقادیر قابل ‌توجهی اقلام مورد نیاز از قبیل پتو، موکت، آب ‌معدنی، البسه، پوشک بچه، آرد، برنج و روغن جمع ‌آوری‌ شده و با توجه به اینکه خراسان رضوی معین استان گلستان در کمک به سیل ‌زدگان است پس بارگیری طی روزهای آتی به این استان ارسال خواهد شد.
فکوری ادامه داد: اولویت نیاز سیل ‌زده ‌ها وسایل منزل از جمله زیرانداز، اجاق ‌گاز، بخاری، یخچال و ظروف است.
وی گفت: در بارندگی ‌های اخیر از 19 روستا در بخش مرکزی و باجگیران این شهرستان بازدید شد که در 15 مورد به دلیل مشکلات ایجاد شده در بارندگی و وقوع سیلاب، چادر و اقلام معیشتی اولیه تحویل گردید.
شهرستان 180 هزار نفری قوچان در 137 کیلومتری مشهد قرار دارد.
7501 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.