ابوالفضل مکرمی فر روز چهارشنبه در نشست مناسب سازی تاسیسات گردشگری برای معلولان و توان یابان افزود: سازمان میراث فرهنگی توجه ویژه به معلولان دارد و تلاش می کند با مناسب سازی تاسیسات گردشگری وظیفه خود را نسبت به این قشر انجام دهد.
وی اظهار داشت: مناسب سازی محیط شهری از جمله مواردی است که استانداردهای بین الملی دارد و در کشور های اروپایی نیز سال های 1983 تا 1993 را دهه معلولان نامگذاری کردند.
وی با بیان این که تاسیسات شهری و عمومی کشور هنوز شرایط قابل قبول در این زمینه ندارد، گفت: در مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری و آئین نامه اجرایی قانون برنامه سوم به صراحت بر مناسب سازی محیط شهری برای معلولان تاکید شده و دولت و دستگاه های اجرایی ملزم به مناسب سازی شده اند و گرچه اقداماتی در این زمینه انجام شده اما بایسته و کافی نیست.
مکرمی فر افزود: جامعه هدف ما تنها معلولان نیستند بلکه کودکان، سالمندان و زنان باردار را نیز شامل می شود.
معاون سرمایه گذاری و تامین منابع اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی نیزگفت: هدف این نشست فرهنگ سازی و آگاه سازی مدیران و مسئولان تاسیسات گردشگری در زمینه اهمیت مناسب سازی فضاهای تاسیسات گردشگری در حال ساخت یا در حال بهره برداری است.
احمد دیناری با اشاره به اقدامات این اداره کل در زمان ایجاد تاسیسات گردشگری برای رعایت مناسب سازی، افزود: در این زمینه چک لیستی در ستاد مناسب سازی استان مصوب شده که به منظور اجرا و رعایت مفاد آن به تاسیسات گردشگری ابلاغ می شود.
وی اظهار داشت: تاسیساتی که پیش از این ساخته شده اند نیز باید مناسب سازی را انجام دهند.
استان خراسان رضوی دارای حدود 2 هزار واحد تاسیسات گردشگری است که از این نظر رتبه نخست کشور را دارد.
هم اکنون 30 درصد ادارات و دستگاه های دولتی این استان مناسب سازی شده اند.
7496 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.