محمود ابراهیمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پزشکان و پرستارانی که قصد ارائه خدمات رایگان به بیماران دارند، به صورت داوطلبانه به بنیاد سلامت رضوی مراجعه و ثبت نام می کنند و به عنوان خادم یار سلامت در محل کار خود مشغول خدمت رسانی می شوند.
وی اظهار داشت: بنیاد سلامت رضوی بیماران نیازمند شناسایی شده را به مطب پزشکان خادم یار سلامت یا مرکز درمانی مورد نظر آنان ارجاع می دهد.
وی گفت: خادم یاران سلامت همچنین از طریق شرکت در اردوهای جهادی پزشکی به مناطق محروم اعزام می شوند و خدمات درمانی تخصصی و خدمات دارویی به مردم نیازمند ارائه می کنند.
ابراهیمی افزود: بیمارستان هایی مانند بیمارستان حضرت امام زمان (عج) به عنوان مراکز درمانی همکار این بنیاد در ارائه خدمات درمانی به نیازمندان فعالیت دارند و هزینه های درمان این بیماران توسط خیرین یا این بنیاد تامین می شود.
وی اظهار داشت: این بنیاد نمایندگی هایی با عنوان کانون های سلامت در همه استانهای کشور دارد که رابطین سلامت این بنیاد در کانون ها خدمات بهداشتی و درمانی خود را با همکاری خادمیاران سلامت در مناطق محروم به مردم ارائه می دهند.
مدیر توسعه امور سلامت بنیاد سلامت رضوی گفت: این بنیاد اقدام به ایجاد پایگاه اورژانس پزشکی با تجهیزات احیای قلبی در صحن هدایت حرم مطهر رضوی نموده است و علاوه بر آن 6 پایگاه فوریت های پزشکی در صحن های مختلف حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) فعالیت دارد.
وی افزود: یک پایگاه فوریت های پزشکی ویژه بانوان نیز در رواق دارالمرحمه حرم مطهر رضوی ایجاد شده که نیروهای انسانی آن بانوان خادم یار سلامت هستند.
وی اظهار داشت: در همه پایگاه های فوریت های پزشکی خدمات درمانی به صورت رایگان ارائه می شود و بیماران مشمول خدمات 'بیمه زائر' می باشند.
مدیر توسعه امور سلامت بنیاد سلامت رضوی گفت: بنیاد سلامت رضوی درصدد ایجاد 2 دارالشفای دیگر در زائرسرای خیابان چمن و زائرشهر رضوی در مشهد و یک دارالشفا در زائرسرای ورودی شهر زاهدان برای زائران پاکستانی است که این سه مرکز در آینده نزدیک خدمات رسانی خود را آغاز خواهد کرد.
7489 / 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.