به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد روز یکشنبه هفته جاری در خبری به نقل از دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی اعلام کرد: شهرداری مشهد بر اساس قوانین و مقررات نسبت به جمع آوری خودروهای فرسوده و آلاینده و خودروهایی که سد معبر کرده اند اقدام و این خودروها را به پارکینگ خود منتقل کرده است.
غلامعلی صادقی گفت: براساس بازدید نماینده دادسرا از پارکینگ شهرداری، تعدادی از این خودروها مدتهاست که در این پارکینگ متوقف هستند.
وی افزود: با بررسی های بیشتر و حضور کارآگاهان پلیس آگاهی مشخص شد به دلیل عدم اطلاع و ثبت نشدن پلاک این خودروها در سیستم مراجع انتظامی یا قضایی، تعدادی از مالکان آنها به گمان اینکه خودرو آنان سرقت شده به مراجع قضایی شکایت کرده و خودرو آنان در لیست خودروهای سرقتی قرار گرفته است.
معاون خدمات و محیط زیست شهری شهرداری مشهد در پی تماس خبرنگار ایرنا در این زمینه اعلام کرد: انتقال خودروهایی که به مدت طولانی در معابر و سطح شهر متوقف شده اند توسط گشتهای مناطق مختلف شهرداری انجام می شود.
خلیل الله کاظمی ارائه اطلاعات دقیق و بیشتر در باره خودروهای توقیف شده در این توقفگاه را نیازمند بررسی بیشتر دانست.
پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر مشهد نیز امروز به نقل از رئیس شورای اسلامی این شهر که امروز از توقفگاه مزبور در خیابان مجیدیه بازدید کرده بود، اعلام کرد: خودروهای فرسوده و رها شده یکی از معضلات شهری است که موجب سدمعبر و نازیبایی شهر می ‌شود.
محمدرضا حیدری افزود: شهرداری طبق قانون موظف است هر آنچه مصداق سدمعبر باشد را جمع آوری کند که خودروهای فرسوده از جمله این مصادیق هستند.
وی اظهار داشت: بازدید امروز از توقفگاه شهرداری پیرو خبر منتشر شده مبنی بر نگهداری یکهزار و 500 خودرو توقیفی بلاتکلیف در انبار شهرداری، انجام شد تا اطلاعات دقیق در این باره کسب شود.
وی گفت: شهرداری در سال 1386 با همکاری دستگاه قضایی و اخذ مجوز اجازه یافت خودروهای فرسوده و مسدود کننده معابر را پس از طی فرآیند مشخص و تعریف شده از سطح شهر جمع آوری کند.
حیدری افزود: بر این اساس و طبق مصوبه شورای شهر مشهد، شهرداری به مالکان خودروهای فرسوده که مدت یک ماه در معابر اصلی و فرعی رها شده اند مهلت 15 روزه برای تعیین تکلیف می دهد و در صورت عدم اقدام از سوی مالک، شهرداری مجاز است طی 48 ساعت نسبت به جمع آوری و انتقال خودرو اقدام کند.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه توقفگاه کنونی، انبار متعلق به شهرداری است و علاوه ‌بر خودروهای فرسوده، اقلام دیگری نیز در آن نگهداری می ‌شود اظهار داشت: در سال 1392 خودروهای انبار شده در این مکان از طریق مزایده به فروش رسید و پس از طی مراحل قانونی، در اختیار ستاد فرامین حضرت امام (ره) قرار گرفت.
وی گفت: از سال 92 تا کنون یکهزار و 600 خودرو در این انبار جمع ‌آوری شده که 160 دستگاه آن مربوط به یک سال اخیر است.
وی با اشاره به انجام مکاتبات متعدد سازمان میادین شهرداری مشهد با اجرائیات شهرداری افزود: در خرداد ماه نیز مکاتبه ‌ای با دادستان مشهد، پلیس راهور و سایر مسئولین ذیربط در این زمینه انجام شد.
حیدری اظهار داشت: هدف از این اقدامات، تعیین تکلیف خودروهای انبار شده است لذا انعکاس اخباری مبنی بر کشف خودروهای گمشده در انبار شهرداری مشهد صحت ندارد چرا که طبق مستندات و نامه‌ نگاری ‌ها، شهرداری برای تعیین تکلیف خودروها پیشقدم شده و علتی برای پنهان کردن آنها وجود ندارد.
وی گفت: روند و فرآیند جمع ‌آوری خودروها دارای عیب و نقص است و متولیان امر باید این موضوع را بررسی و درصدد رفع نواقص آن برمی‌آمدند.
وی افزود: ایجاد سامانه ‌ای متصل به اداره آگاهی یا پلیس راهور برای ثبت خودروهای ورودی به این انبار از دید مدیریت شهری مشهد پنهان مانده و مورد غفلت قرار گرفته بود.
رئیس شورای شهر مشهد اظهار داشت: طی نشست هفته گذشته سازمان میادین شهرداری با پلیس آگاهی مقرر شد، این سامانه ایجاد شود و به محض ورود خودرو به انبار، اطلاعات آن در سامانه ثبت و متولیان امر در جریان وضعیت خودرو قرار گیرند تا فرآیند شفاف طی شده و حقی از شهروندان تضییع نشود.
وی گفت: مقرر شده است تا زمان رفع نقص و ایجاد سامانه مزبور، جمع آوری خودروهای یاد شده انجام نشود و این موضوع به شهرداری های مناطق نیز ابلاغ شده است.
7505/ 6053
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.