به گزارش ایرنا سید مهدی موسوی چهارشنبه شب در نشست شورای اداری خراسان جنوبی افزود: در این ارتباط به ترتیب دستگاه های بیمه سلامت، توزیع نیروی برق، راهداری، گمرکات، فنی و حرفه ای، تامین اجتماعی، کمیته امداد و امور مالیاتی توانستند رتبه های برتر میز خدمت را کسب کنند.
و ادامه داد: طبق بازرسی های انجام شده، هشت دستگاه برتر، 22 دستگاه خوب، 24 دستگاه متوسط و چهار دستگاه عملکرد ضعیفی در این زمینه داشتند.
وی اظهار داشت: اسفندماه سال 95 تصویب نامه شورای عالی با عنوان حقوق شهروندی در نظام اداری به منظور ارایه خدمت به موقع، سریع و آسان به ارباب رجوع و و ارتقای رضایتمندی آنان تصویب شد.
مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری بیان کرد: بر اساس این دستورالعمل دستگاه های اجرایی و استانداری ها مکلفند نسبت به برنامه ریزی و اجرای مفاد دستورالعمل مذکور و آموزش متصدیان میز خدمت اقدام کرده و نماینده تام الاختیار خود را حداکثر طی مدت یکماه از ابلاغ به سازمان اداری و استخدامی کشور معرفی کنند.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است علاوه بر اجرای نظارت بر دستورالعمل مذکور و اعمال نتایج پیشرفت در نظام ارزیابی عملکرد هر یک از دستگاه های اجرایی، گزارش عملکرد اجرای این دستورالعمل را هر 6 ماه یکبار به شورای عالی اداری ارایه دهد.
موسوی یادآور شد: ضرورت دارد تمامی دستگاه های اجرایی گزارش نتایج اقدامات مرتبط را به سازمان اداری و استخدامی کشور و واحدهای استانی مربوطه ارسال کنند.
وی با بیان اینکه استانداران مسئول نظارت عالیه بر اجرای میز خدمت در واحدهای استانی هستند، گفت: ایجاد نظام اداری پاسخگو و کارآمد، تکریم اراب رجوع، جلوگیری از تضییع حقوق شهروندی و جلوگیری از سرگردانی مردم در دستگاه های اداری از جمله اهداف استقرار میز خدمت از دیدگاه ریاست جمهوری است.
مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی افزود: بهمن ماه پارسال برای مدیران دستگاه های اجرایی دارای اراب رجوع زیاد کارگاه آموزشی تبیین حقوق شهروندی و استقرار میز خدمت برگزار و مقرر شد مدیران در اسرع وقت نسبت به پیش بینی مکان و مناسب و تجهیزات مورد نیاز برای استقرار میز خدمت اقدام کنند.
وی ادامه داد: از 17 بهمن 96 به مدت یکماه تیم مشترک دفتر بازرسی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تشکیل و وضعیت استقرار میز خدمت در دستگاه های اداری دارای ارباب رجوع زیاد مورد بازدید قرار گرفت و اهمیت موضوع برای مدیران و معاونان پشتیبانی تبیین شد.
موسوی گفت: به موازات اقدامات اجرایی برای استقرار میز خدمت حضوری، مدیر فناوری اطلاعات استانداری و تمامی مدیران دستگاه های اجرایی موظف شدند نسبت به شناسایی خدمات قابل ارایه از طریق میز خدمت الکترونیکی، تهیه زیرساخت های لازم و طراحی فرایندهای احرایی آن اقدام کنند.
مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: در همین راستا پرتال خدمات الکترونیکی استان به آدرس Portal.sko.ir طراحی و اجرا شد تا امکان دسترسی مردم به خدمات الکترونیکی دستگاه های اجرایی از طریق پنجره واحد مهیا شود.
وی اضافه کرد: پس از اتمام بازدیدهای دوره ای و بر اساس گزارش ارایه شده ، با مدیران کل دستگاه های اجرایی مکاتبه و تسریع در پیاده سازی یکسان دستورالعمل مربوطه اعلام و دستورالعمل شماره 2 استقرار میز خدمت اردیبهشت ماه امسال به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شد.
موسوی یادآور شد: از 23 خردادماه تیم مشترک دفتر بازرسی استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بر اساس گزارش خوداظهاری دستگاه ها بر مبنای چارچوب در نظر گرفته شده توسط سازمان امور اداری و استخدامی کشور عملکرد دستگاه های اجرایی در خصوص اجرای میز خدمت را مورد بازدید و ارزیابی قرار دادند.
مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی گفت: نتایج ارزیابی دستگاه های دارای عملکرد متوسط و ضعیف به وزارتخانه ها، معاونان رئیس جمهوری و معاونان قوه قضائیه اعلام شد.
7557 * 6054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.