موسی سلیمانی روز پنجشنبه در نشست برنامه ریزی کشت پاییزه از کاشت پاییزه حدود یکهزار و 450 هکتار محصول جو، یکهزار و 800 هکتار گندم و 200 هکتار محصول کلزا در اراضی سرایان خبر داد.
وی با بیان اینکه کشت پاییزه محصولات زراعی در سرایان از مهر آغاز می شود و تا پایان آبان ادامه دارد افزود: در این بازه زمانی کشت به موقع محصولات پائیزه و استفاده از بذرهای اصلاح شده به کشاورزان توصیه می شود.
وی با بیان اینکه کشاورزان باید از ارقام مناسب و سازگار با شرایط منطقه در کشت پاییزه استفاده کنند عنوان کرد: بذرهای اصلاح شده دارای کیفیت ژنتیکی مناسب درصد بالایی از افزایش عملکرد محصول را به خود اختصاص می دهد به همین دلیل تاکید می شود از بذور اصلاح شده استفاده شود.
به گزارش ایرنا سلیمانی گفت: کشاورزان همچنین باید به عمق کاشت، رعایت تراکم مناسب، آماده سازی بستر مناسب برای کشت، تنظیم و کالیبراسیون ادوات کشاورزی، تغذیه مناسب و به موقع با کودهای پایه، انتخاب شیوه کشت مناسب و آبیاری به موقع نیز توجه داشته باشند تا علاوه بر ارتقای کیفیت محصول تولیدی میزان برداشت در واحد سطح نیز افزایش یابد.
وی یادآور شد: در بحث کود و بذور تدارکات و اقدامات لازم در شهرستان انجام شده و جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
وی افزود: برای هرچه بهتر شدن محصولات، کشاورزان با کارشناسان جهاد کشاورزی ارتباط نزدیک تری داشته باشند و نسبت به بیمه محصولات خود در مقابل حوادث غیر مترقبه اقدامات لازم را انجام دهند.
شهر سرایان در 165 کیلومتری شمال غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
شهرستان سرایان یکی از قطب های تولیدی کشاورزی استان است که براساس آمار سال 1394 با دارا بودن 155 حلقه چاه عمیق و 210 رشته قنات و چشمه سار با سطح زیر کشت 16 هزار و 45 هکتار و تولید سالانه 94 هزار و 54 تن محصولات زراعی و سطح زیر کشت پنج هزار و 216 هکتار محصولات باغی با تولید سالانه 13 هزار و 767 تن در اشتغالزایی منطقه نقش بسزایی داشته است.
فاصله شهر سرایان تا بیرجند مرکز خراسان جنوبی 160 کیلومتر است، این شهرستان دارای دو بخش آیسک و سه قلعه و چهار دهستان آیسک، سه قلعه، مصعبی و دوکوهه و 36 روستاست.
7557*3028* خبرنگار - رقیه محمدی * انتشاردهنده - رسول محمدحسنی*
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.