کم کم بوی مهر و آغاز فصل مدارس به مشام می رسد. با رسیدن مهر کم کم بازارها و مراکز خرید شلوغ می شود و والدین به همراه فرزندانشان برای خرید لباس، کفش، لوازم تحریر و نوشت افزار به بازار می روند.
این شلوغ بازارها و سرمایه ای که به بازار می ریزد یک شمشیر دولبه هست. می تواند از یک سو به اقتصاد مقاومتی کمک کند، تولید کننده و کارگر ایرانی را خوشحال کند، چراغ خانه ی هموطنی را روشن نگه دارد، یا اینکه وارد کننده و تولید کننده احتمالا چشم بادامی را خوشحال کند.
بستگی دارد من و تو چگونه خرید کنیم؟ چگونه انتخاب کنیم؟
هنگام خرید یادمان باشد که محصول ایرانی ای که در مقابل ماست ساخت جوانیست که یک روز مانند فرزند شما به مدرسه می رفته تا الان که شاغل شده و انتخاب ما در شاغل ماندن وی موثر است.
کالاهای ایرانی بخصوص در عرصه ی نوشت افزار و لوازم تحریر از کیفیت عالی ای برخوردار است و خرید نوشت افزار ایرانی اصلا به معنای تحمل کالای کم کیفیت نیست.
لزوم و ضرورت ایرانی خریدن بر هیچ کس پوشیده نیست، اما این لزوم و ضرورت در نوشت افزار ایرانی دو برابر است.
نخست از این جهت اهمیت دارد که به اقتصاد کشور و اشتغال جوانان ایرانی کمک می کند و دوم از آن جهت که نوشت افزار تاثیر زیادی بر فرهنگ و ذهن دانش آموز می گذارد.
توجه داشته باشیم که کودک ما مثل ما به اشخاص و کارتون های روی نوشت افزار نگاه نمی کنند.
آنها با ذهنیت و نگرش کودکانه خود و با نگاه الگوگیری به این کارتون ها نگاه می کنند.
وقتی نقش روی دفتر یا کیف دخترمان، تصویر یک خانم با پوشش غربی باشد نمی توانیم توقع داشته باشیم که دخترمان حجاب اسلامی داشته باشد. کودکان تقلید می کنند و الگو می گیرند.
اگر به فکر تقویت روحیه ی شهادت طلبی در فرزندانمان هستیم، اگر میخواهیم روحیه و سبک زندگی ناب شهدا را بچه هایمان داشته باشند باید قهرمان آن ها شهدا باشند نه شخصیت های کارتونی غربی که صرفا ساخته ی ذهن غربی هاست.
اگر شهدا برای فرزندانمان الگو بشوند راه شهدا ادامه خواهد داشت و شهید حججی ها بازهم پرورش خواهند یافت.
نوشت افزار ایرانی یک ابزار قوی برای حفظ و ترویج فرهنگ ایرانی - اسلامی است.
در واقع باید بدانیم انتخاب نوشت افزار ما دو تاثیر کلان و مهم دارد نخست تاثیر اقتصادی که کوتاه مدت جواب می دهد و دوم تاثیر فرهنگی آن است که در آینده نتیجه ی آن را خواهیم دید.
گاهی تمایل فرزندانمان در خرید نوشت افزار با طرح و نقش غربی است.
اولین و مهم ترین دلیل آن این است که کودک ما مدام شخصیت های کارتونی غربی را در برنامه ی تلویزیونی دیده و حالا با دیدن آن شخصیت ها خواهان آنان می شود.
با پیشرفت صنعت انیمیشن در کشور ما توانسته ایم شخصیت های کارتونی ای بسازیم که مخاطب کودک را به خود جلب کند از جمله شکرستان. امید است صنعت انیمیشن این قهرمان سازی را بسوی شهدا و فرماندهان سپاه نیز ببرد.
اثر فوق العاده زیبای نبرد خلیج فارس گامی بزرگی را در این راستا برداشت که امید می رود ادامه دارد. قهرمان اصلی این انیمیشن چهره ای مانند سردار قاسم سلیمانی دارد.
متولیان امر فرهنگ و والدین باید توجه داشته باشند برای تغییر ذائقه ی کودکان در خرید نوشت افزار لازم است که انیمیشن ها و قهرمانان آن تغییر کنند.
برخی میگویند در مغازه ها، کالای ایرانی نیست.
از فروشندگان بپرسیم ایرانی دارید؟ ایرانی هست یا خارجی؟
با زیاد شدن این قبیل از سوالات فروشندگان نیز به سمت خرید کالاهای ایرانی می روند.
هر چند که در بحث نوشت افزار، کالاهای ایرانی در فروشگاه ها جای خود را پیدا کرده اند.
در پایان همه باید مبلغ یک حرکت بزرگ شویم.
نوشت افزار ایرانی بخریم و به آشنایان نیز توصیه کنیم. با این کار هم سرباز میدان اقتصاد مقاومتی بوده ایم هم در جنگ نرم و فرهنگی جهاد کردیم.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan
کانال تلگرام: irnabirjand@
7559*3028*خبرنگار-امیرشاهین نایبی فر* انتشاردهنده- رسول محمدحسنی*
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.