محمد اسماعیل افضل پور، روز سه شنبه در کمیته اشتغال و کار آفرینی ستاد امور جوانان استان با موضوع اشتغال و رفع بیکاری فارغ التحصیلان رشته های ورزشی افزود:
یکی از مشکلات پیش رو در استان اطلاع نداشتن جوانان از طبقه بندی مشاغل در حوزه ورزش است.
عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند اضافه کرد: باید در این زمینه بانک اطلاعات و سامانه اشتغال یا کارآفرینی در استان ایجاد شود تا ظرفیت و مشاغل ورزشی به خوبی تشریح شود.
در این کارگروه که جمعی از مسئولان محلی و نمایندگان حوزه های ورزش استان حضور داشتند، مدیرکل ورزش و جوانان استان افزود: با توجه به نامگذاری سال 96 از سوی مقام معظم رهبری و تاکید معظم له به تولید و اشتغال، بیکاری و اشتغال جوانان باید بیشتر مورد توجه ویژه مسئولان و برنامه ریزان حوزه اقتصادی قرار گیرد.
افضل پور با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان در حال تهیه و تدوین برنامه راهبردی اشتغال برای جوانان است، عنوان کرد: بیکاری در استان به عنوان یک معضل مهم باید مورد توجه باشد تا از مهاجرت بی رویه جوانان و تبدیل استان به عنوان دومین استان پیر کشور جلوگیری کرد.
به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد: اواخر سال 95 صندوق کارآفرینی امید تسهیلاتی به مبلغ 200 تا 500 میلیون ریال برای باشگاه های ورزشی در نظر گرفت که افزایش و پرداخت چنین مبالغی نقش تعیین کننده ای در ایجاد اشتغال خواهد داشت.
وی در ادامه با تاکید به اینکه بازرسی و نظارت بر باشگاه های ورزشی فعال شد، عنوان کرد: این طرح نه تنها به کیفیت بخشی امور چنین فضاهای ورزشی در استان کمک خواهد کرد، بلکه نقش تعیین کننده ای در آینده ورزش استان خواهد داشت.
هر چند در این نشست وی آماری از تعداد دانش آموختگان سالانه دانشگاهها در حوزه ورزش و تربیت بدنی خراسان جنوبی ارایه نکرد، اما مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی دیروز(دوشنبه) گفته بود: تعداد زیادی از فارغ التحصیلان دانشگاه های استان زن هستند، با توجه به شرایط ویژه سال های گذشته از جمله سیاست های جمعیتی دهه 60 ، باید برای اشتغال آنها در دهه 80 چاره اندیشی می شد اما این امر محقق نشد.
نفیسه نخعی با تاکید به اینکه نگاه مردم برای اشتغال نباید تنها به دولت متمرکز شود، گفت: دولت حداقل می تواند شغل های دولتی به میزان محدود ایجاد کند این در حالی است که سالانه حداقل هزار و 500 فارغ التحصیل جدید به مجموعه افراد جویای کار در جامعه افزوده می شود.
وی اظهار کرد: از توانایی های بخش صنایع دستی می توان برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه استفاده کرد.
وی یکی از دغدغه های مهم این دفتر را ایجاد اشتغال پایدار برای زنان دانست و تاکید کرد: عمده برنامه های دفتر در این سال ها به اشتغال در حوزه صنایع دستی و توانمند سازی افراد به ویژه بانوان متمرکز بود.
3215*2047*خبرنگار-محمد رسول ابراهیمی اسفدن - انتشار دهنده- عباسقلی اشکورجیری*
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.