علی عرب نژاد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد، ۶۲ توانیاب شاغل در شرکت تعاونی تولیدی حمایتی و کارگاههای تولید حمایتی و ۸۸ زن سرپرست خانوار و مددجوی بهزیستی مشغول تولید اقلام بهداشتی نظیر ماسک، محلول ضدعفونی و لباس ایزوله(گان) هستند.
وی با بیان اینکه روزانه ۶۳۰ هزار قلم کالای بهداشتی برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا در خراسان جنوبی تولید میشود، افزود: ۳۰۰ عدد گان، ۶ هزار ماسک و سایر ملزومات بهداشتی به صورت روزانه از سوی این مددجویان و توان یابان تولید و عرضه میشود.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه ۹ کارگاه تولیدی حمایتی هم اکنون تحت نظارت بهزیستی خراسان جنوبی مشغول به کار هستند، تصریح کرد: این واحدها و کارگاههای تولیدی در شهرستانهای بیرجند، زیرکوه، قاین و نهبندان قرار داشته و به نحو مطلوب کالاهای بهداشتی خود را در استان توزیع میکنند.
وی یادآور شد: حمایت از اقشار آسیب دیده و نیازمند که تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، از مهمترین اولویتهای سازمان از ابتدای شیوع کرونا در استان بود که این مهم با توزیع بستههای معیشتی و اقلام بهداشتی و همچنین اشتغال این افراد محقق شده است.
عرب نژاد با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، خیران خراسان جنوبی هفت میلیارد ریال به بهزیستی کمک کردهاند اضافه کرد: همچنین از محل اعتبارات بهزیستی کشور مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در ۲ مرحله بیش از ۷ هزار بسته و ملزومات بهداشتی بین مراکز شبانه روزی نگهداری معلولان و مددجویان توزیع شده است.
وی افزود: علاوه بر این از محل اعتبارات ابلاغی بابت پیشگیری از آسیبهای ویروس کرونا در معاونت امور توسعه پیشگیری مبلغ یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان به پایگاههای سلامت اجتماعی در شهرستانها تخصیص داده شد که چهار و ۷۹ پک بهداشتی و هزار و ۳۰۰ پرس غذای گرم، ۱۵ هزار ماسک و سه هزار و ۵۰۰ عدد گان با همکاری ۱۶۲ همیار سلامت در ۱۰ پایگاه سلامت اجتماعی در محلات مختلف شهرستانها تهیه و توزیع شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: همچنین در حوزه اجتماعی و دفتر آسیب دیدگان اجتماعی تعداد ۱۸۰ کودک کار از آموزشهای کارشناسان اورژانس در راستای مقابله با ویروس کرونا بهرهمند شده و بستههای بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده به مبلغ ۲۶۰ میلیون ریال دریافت کردهاند.