به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی، ناصر خوش خبر در دومین نشست شورای اطلاع رسانی استان در سال جاری که در محل دفتر معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری برگزار شد، از جمله ابزار پاسخگویی را رسانه ملی، نشریات، پایگاه‌های خبری و خبرگزاری‌های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد.

وی گفت: دو اقدام ایجابی و سلبی باید در دستور کار قرار گیرد و اقدام ایجابی یعنی انعکاس درست و صحیح واقعیت‌ها با استفاده از مکانیزم‌هایی که در استان فعال هستند اما اقدام سلبی زمانی رخ می‌دهد که رسانه‌هایی بدون هویت مشخص و بدون تعهد نسبت به نظام و خدمات دولت، یکسری اخبار و اطلاعات را نشر و بازنشر دهند و تاثیر سوء و منفی بر اعتماد مردم داشته باشند.

رئیس شورای اطلاع رسانی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: این گونه رسانه‌ها در کم شدن باور مردم نسبت به توانمندی‌های نظام و ایجاد انشقاق بین مردم، دلسوزان و دولتمردان تاثیرگذار هستند.

وی شورای اطلاع رسانی را یکی از ضرورت‌های فعلی جامعه دانست و افزود: نقش و جایگاه این شورا در تنویر افکار عمومی و جهت دهی به انعکاس درست و صحیح خدمات دولت به مردم بسیار مشهود است.

خوش خبر با اشاره به اینکه بسترسازی لازم برای ایجاد امیدواری بیشتر به نظام جمهوری اسلامی و جلب اعتماد مردم باید به صورت دقیق، منظم و با دستور کار مشخص انجام شود گفت: نقش هر کدام از اعضای شورای اطلاع رسانی کلیدی و محوری بوده و متناسب با این ترکیب تمامی مسائل حوزه رسانه‌ای و خبری باید مدیریت شوند به گونه‌ای که اعتماد عمومی، امیدواری مردم به نظام و تقویت پایگاه دولت برای حل مسائل، مشکلات و مطالبات را به دنبال داشته باشد.
 
به گفته وی ورود در فضای مجازی و رسانه‌هایی که فضای مجازی را در اختیار دارند و منطبق بر قانون و مطابق با رسالت قانونی خود عمل می کنند نیز بی تاثیر نخواهد بود، همچنین آنها باید چرخه اطلاعات را به درستی مدیریت کنند.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رسانه‌های بدون هویتی که در استان فعال بوده و اخبار جعلی را منتشر می‌کنند گفت: ساماندهی این معضلات باید با هماهنگی دستگاه‌های قضایی و مجری انجام گیرد و برای آن دسته از رسانه‌هایی که اخبار کذب را منتشر کرده و افکار جامعه را مخدوش و منحرف می‌کنند، نیز باید چاره‌اندیشی شود.

وی ماموریت اصلی شورای اطلاع رسانی را رصد فعالیت‌های تبلیغی و سیاستگذاری صحیح و درست، متناسب با نوع نیاز جامعه خراسان جنوبی دانست و افزود: موضوع بعدی، نظارت بر تصمیمات شورا است لذا باید تصمیماتی گرفته شود که در دستگاه‌های اجرایی قابلیت اجرا داشته باشد از سوی دیگر برنامه‌ها در قالب‌های کوتاه مدت و بلندمدت تعریف شوند.

خوش خبر با اشاره به حساسیت امسال با توجه به انتخابات پیش رو گفت: در این فضا امکان انحراف در برخی رسانه‌ها وجود دارد و در فضایی که دشمن با فشار حداکثری در حوزه اقتصاد، سعی در القای ناکارآمدی نظام به مردم دارد نیازمند پررنگ نشان دادن خدمات دولت و انتشار اخبار صحیح هستیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خراسان جنوبی هم در این نشست در رابطه با اعضای جدید و وظایف شورای اطلاع رسانی استان توضیحاتی بیان کرد.

ناصر نبی زاده ماموریت‌های شورای اطلاع رسانی را رصد، پایش و تحلیل مستمر فعالیت‌های تبلیغی رسانه‌ها، سیاستگذاری رسانه‌ای، خبری و تبلیغی در موضوعات مرتبط و ابلاغ به دستگاه‌های ذیربط، نظارت بر اجرای سیاست‌ها و تصمیمات شورا و ایجاد هماهنگی بین رسانه‌ای، برنامه ریزی رسانه‌ای کوتاه مدت و بلندمدت برای دستیابی به جایگاه و نقش فعال و موثر در مواجهه با تبلیغات دشمن عنوان کرد.  

براساس آخرین تصویب نامه هیات وزیران، شورای اطلاع رسانی استان به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و دبیری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل می‌شود و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، مدیرکل اطلاعات، مدیرکل صدا و سیما، مدیرکل تبلیغات اسلامی، مسئول دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان، مدیر خبرگزاری جمهوری اسلامی در استان، مدیر روابط عمومی استانداری و سه نفر از افراد صاحب نظر به انتخاب رئیس شورا ترکیب جدید آن هستند.

۳۰۲۸

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.