رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوسف در این بازدید گفت: این مرکز آموزشی با دارا بودن 95 پرسنل در2 حوزه پژوهشی و فناوری فعال است.
علیرضا مقری ادامه داد: سالانه ۴۰ فقره طرح پژوهشی محصول زارعی و باغی مزیتدار استان از قبیل زرشک، زعفران، عناب، پسته، پنبه و غلات در این مرکز انجام میشود که در حوزه غلات طرح های محصولات سازگار و مقاوم با تنشهای محیطی مانند شوری خشکی مد نظر است.
وی با بیان اینکه در حوزه گندم و جو نیز رقم تریتیکاله مورد پژوهش قرار گرفته است ادامه داد: در حوزه محصولات پنبه نیز هسته اولیه بذر رقم مقاوم و سازگار با این شرایط رقم خرداد انجام می شود.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوسف با اشاره به مشکلات موجود در این حوزه اظهار داشت: برای تقویت اعتبار و تامین نیروی انسانی، پشتیبانی و فنی به دلیل اهمیت بخش کشاورزی به خاطر تعدیل نیروی انسانی زیاد داریم.
وی افزود: در راستای کمک به تامین و رفع کسری سفره آب زیر زمینی بیرجند با شرکت آب منطقه استان به تعامل رسیدایم تا یک چاه برداشت آب تعطیل و از آب و پسابهای فاضلاب استفاده کنیم.
مقری گفت: در این راستا در قسمت آب شرب با مشکل مواجه می شویم که شرکت شرکت آب و فاضلاب برای تامین اعتبار قول مساعد داده است.
7557 * 6054