سید عبدالحسین سجادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اجرای هر هکتار آبیاری تحت فشار و کم فشار به طور میانگین حجم آبی برابر با چهار هزار و 500 متر مکعب آب در سال و در هر هکتار صرفه جویی می شود.
وی گفت: حدود 6 هزار و 400 هکتار از اراضی کشاورزی منطقه با اعتبار 160 میلیارد ریال در سه سال گذشته به سامانه آبیاری نوین مجهز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی قاینات توسعه باغات زرشک دیم در اراضی مستعد و شیب دار را یکی از ظرفیت های شهرستان ذکر کرد و افزود: اکنون بیش از 500 هکتار باغ زرشک دیم در قاینات وجود دارد که محصولی با کیفیت و سالم از این اراضی برداشت می شود.
وی همچنین از آغاز برداشت گل محمدی از 12 هکتار باغ ها و گلستان های شهرستان قاینات خبر داد و گفت: پیش بینی می شود از این سطح 14 تن گل تر و چهار تن غنچه گل محمدی برداشت شود.
سجادی بیان کرد: سالانه بیش از 100 تن گلاب و انواع عرقیات به شیوه صنعتی و سنتی در این شهرستان فرآوری می شود.
وی افزود: سال گذشته به دلیل سازگاری این محصول، 15 هکتار به سطح زیرکشت گل محمدی شهرستان اضافه و پنج هزار اصله نهال گل محمدی به صورت رایگان و یارانه ای بین متقاضیان توزیع شده است.
وی از کشاورزان خواست گل محمدی را بیشتر به صورت غنچه برداشت کنند زیرا غنچه هم قیمت بالاتر و هم مشتری بیشتری دارد.
سجادی اضافه کرد: در چند روز گذشته 110 هزار قطعه بچه ماهی کپور، آمور و فیتو و فاگ بین بهره برداران در شهرستان توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی قاینات گفت: پیش بینی می شود با رهاسازی این تعداد بچه ماهی، 200 تن ماهی گرمابی در این شهرستان برداشت شود.
وی اظهار داشت: اواخر سال گذشته 10 هزار قطعه بچه ماهی سردآبی از نوع قزل آلا در استخرهای پرورش ماهی قاینات رهاسازی شده است و پیش بینی می شود 6 تن ماهی سردآبی نیز در شهرستان تولید شود.
سجادی افزود: قاینات قطب پرورش ماهی در خراسان جنوبی است و ظرفیت بالقوه تولید 800 تن ماهی را در سال دارد.
شهر قاین مرکز شهرستان قاینات در 100 کیلومتری شمال بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
7556*3028
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.