قائم مقام موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در حوزه تجاری سازی و فناوری از اختصاص 3 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت های دانش بنیان دارای ایده و طرح کاربردی و اقتصادی خبر داد.

به گزارش جی پلاس؛ غلامرضا شکری روز دوشنبه در خصوص فعالیت های مرکز رشد «رازی» در جمع خبرنگاران افزود: این مرکز در سال 93 با پذیرش شرکت های حوزه دانش بنیان مرتبط به واکسن، دارو و فرآورده های بیولوژیک کار خود را آغاز کرد.

وی اظهار داشت: از مجموع 20 شرکت پذیرفته شده در مرکز رشد رازی، 11 شرکت فعالیت خود را شروع کرده و تعدادی از این شرکت ها در شعب موسسه رازی مستقر شده اند.
شکری در خصوص همکاری با شرکت های دانش بنیان در این مجموعه اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه قراردادهای انتقال فناوری و یا تکمیل و توسعه فناوری در کشور، موضوعاتی است که در 12-10 سال اخیر مطرح شده و موسسه رازی نیز تجربه ای در این زمینه نداشت، نظر مثبت مجموعه مدیران در سال های اخیر منجر به عقد این قراردادها و همکاری با شرکت های فناور شد.
قائم مقام موسسه رازی در حوزه تجاری سازی و فناوری هچنین با اشاره به اختصاص 3 میلیارد ریال وام به شرکت های دانش بنیانی که طرح های کاربردی و اقتصادی ارائه دهند، گفت: این وام بر اساس مصوبه هیئت امنای موسسه به این شرکت ها تعلق می گیرد و بازپرداخت آن پس از اثبات کاربردی بودن و سودآوری طرح خواهد بود.
شکری حمایت موسسه رازی از شرکت های دانش بنیان نوپا را قدمی در شکوفایی و بالندگی این مجموعه ها دانست و اظهار کرد: بزرگترین پشتیبانی و حمایت موسسه رازی از این شرکت ها، در قالب ارائه مشاوره هایی است که در طول 90 و اندی سال تجربه به دست آورده و به حتم قرارگیری نام این مجموعه ها در کنار برند «رازی» افتخاری بزرگ برای این شرکت ها است.
موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم سازی رازی از سال 1303 به منظور ریشه کنی بیماری طاعون گاوی در کشور در منطقه حصارک کرج کار خود را آغاز کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.