رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با مراجع عظام تقلید در شهر مقدس قم دیدار کرد و درباره فعالیت‌های فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و همکاری این سازمان با مراجع تقلید و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی نکاتی را بیان کرد.

به گزارش جی پلاس، سعید اوحدی رییس و جمعی از معاونان و مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در آستانه ماه مبارک رمضان با مراجع عظام تقلید در شهر مقدس قم دیدار کرد و در این دیدار درباره فعالیت‌های فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و همکاری این سازمان با مراجع تقلید و تقویت زیرساخت‌های فرهنگی صحبت کرد.

رییس سازمان فرهنگی هنری در این سفر با آیات عظام علوی گرگانی، سبحانی، جوادی آملی و مکارم شیرازی دیدار کرد و در این دیدارها ابتدا به معرفی این سازمان پرداخت و گفت: سازمان فرهنگی هنری هیئت امنایی متشکل از ۱۱ شخصیت حقوقی شامل شهردار تهران، رییس شورای شهر تهران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر آموزش و پرورش، رییس سازمان صدا و سیما، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده نیروی مقاومت بسیج،‌ رییس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رییس شورای فرهنگی اجتماعی زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌هاست.

وی افزود: ترکیبی که مقام معظم رهبری برای هیئت امنای این سازمان تدبیر کردند، در بین مجموعه‌های فرهنگی کشور کم‌نظیر است. توقع هم بر این است که وقتی وزیر آموزش و پرورش عضو هیئت امناست، سازمان فرهنگی هنری بتواند با بدنه دانش‌آموزی کشور ارتباط داشته باشد. برای اعضای دیگر هم به همین ترتیب است. بودجه این سازمان را هم مجلس مصوب کرده که شهرداری تهران باید درصدی از بودجه شهرداری را صرف امور فرهنگی کند.

اوحدی ادامه داد: با این همه، تهران متناسب با توسعه شهری، بلندمرتبه‌سازی و ظرفیت اقتصادی‌ که دارد، در حوزه فرهنگی به اندازه کافی رشد نکرده است. یکی از دلایل این امر، مجموعه‌های متعددی است که کار موازی می‌کنند. یکی از رویکردهای ما این است که به سمت یک انسجام فرهنگی برویم. سازمان فرهنگی هنری ۶۰۰ مرکز فرهنگی در اختیار دارد که با هیچ مجموعه‌ای در تهران قابل قیاس نیست. ۳۸۰ کتابخانه با یک میلیون نفر عضو و دو و نیم میلیون کتاب و سه کتابخانه به صورت اختصاصی برای نابینایان را هم در اختیار داریم.

وی به ظرفیت‌های زیرساختی سازمان فرهنگی هنری اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین سالن تئاتر کشور با عنوان پردیس تئاتر تهران را داریم که متاسفانه تا کنون بهره‌برداری خوبی از آن نشده است. همچنین در حوزه سینما نیز سومین استودیوی فیلم سازی بزرگ کشور با عنوان تصویر شهر متعلق به سازمان فرهنگی هنری است.

به گفته اوحدی، در سال گذشته بیش از ۲۰ میلیون نفر-ورود به مراکز سازمان داشتیم. به دلیل اینکه فضای فرهنگ‌سراها امن است، خانواده‌ها هم راحت‌تر اعتماد می‌کنند. ۷۶ مهد کودک داریم که پذیرای کودکان است و ۱۰۰ هزار نفر هم از کلاس‌های قرآن سازمان فرهنگی هنری به صورت رایگان استفاده کرده‌اند.

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌های ماه رمضان در این سازمان گفت: در ماه مبارک رمضان برنامه‌ای با عنوان «بچه های محراب» را داریم که در مسابقه‌ای بهترین مؤذن و بهترین مکبر نوجوان انتخاب و تقدیر می‌شود. همچنین در میدان امام حسین (ع) و چهار میدان پرتردد دیگر تهران افطاری ساده توزیع خواهد شد. جشنی با عنوان «دعوت» نیز با همکاری صدا و سیما و کمیته امداد برگزار می‌شود که به آزادی زندانیان جرائم غیر عمدی و تأمین هزینه درمان بیماران خاص می‌پردازد.

وی ادامه داد: در ماه رمضان پویشی ایجاد می‌شود که وعده غذایی سحر اقشاری مانند پاکبانان و سایر خدمات‌رسانان تهران توسط مردم نیکوکار تأمین شود. دو برنامه قرآنی «انس با قرآن» نیز برای حفظ و قرائت قرآن در ماه رمضان و «عمری با قرآن» برای تجلیل از فعالان قرآنی برگزار خواهیم کرد.
اوحدی در این دیدارها با بیان اینکه عمده فعالیت‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حوزه تحکیم بنیان خانواده است گفت: در این دوره سعی می‌کنیم خروجی برنامه ریزی‌های فرهنگی این سازمان به گونه‌ای باشد که اثر ملموس آن را در افزایش آمار ازدواج و کاهش آمار طلاق شاهد باشیم.
بر اساس گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رییس سازمان فرهنگی هنری در ادامه تاکید کرد: در تمامی برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری، توجه ویژه‌ای به جوانان و مشکلات آنان شده است و برنامه‌های آینده در همین زمینه برنامه‌ریزی شده است.

در این دیدارها مراجع عظام تقلید پس از شنیدن گزارش رییس سازمان فرهنگی هنری، به ارائه راهکارها و پیشنهادهایی برای اجرای بهتر برنامه‌های فرهنگی پرداختند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.