شاید برای شما هم جالب باشد بدانید 10 نفری که در ابتدای کار اپل به‌عنوان کارمند در این شرکت مشغول کار بودند چه سرنوشتی داشته‌اند. با ما همراه باشید.

به گزارش جی پلاس، وقتی نام اپل را می‌شنویم، بلافاصله اسم استیو جابز در ذهنمان تداعی می‌شود؛ مردی که به‌سرعت توانست این شرکت را به یکی از ارزشمندترین شرکت‌های تکنولوژی تبدیل کند. اما جابز به‌تنهایی قادر به این کار نبود و همیشه تیمی از نخبگان در کنارش بود. متاسفانه بسیاری از آنان به دست فراموشی سپرده شدند، مخصوصا کسانی که اولین کارمندان اپل در کنار استیو جابز بودند. در این مصاحبه Michael "Scotty" Scott به‌عنوان اولین مدیرعامل اپل اولین همکاران خود در اپل را معرفی می‌کند. Scott عادت داشت به هر کارمندی که وارد اپل می‌شد شماره‌ای اختصاص دهد. این شماره‌ها  ترتیب ورودشان به اپل نیست و فقط برای پرداخت راحت‌تر دستمزدشان بود.

Gary Martin
 

Gary Martin  زمانی که اپل رو به افول بود به این شرکت ملحق شد و تا سال 1983 در آنجا ماند. او پس از جدایی از اپل به Starstruck رفت. در حال  حاضر او سرمایه‌گذار بعضی شرکت‌های تکنولوژی در کاناداست.

Sherry Livingston

Sherry Livingston اولین منشی شرکت اپل به‌حساب می‌آید. پیش‌تر نیز تجربه منشی‌گری داشت، اما در اپل کارها را به‌طور غیرمعمول انجام می‌داد و  خیلی زود از اپل رفت.

 

Chris Espinosa
 

مدت حضور (35 سال)

Chris Espinosa هنگامی که فقط 14 سال داشت به اپل ملحق شد. در آن زمان اپل در گاراژ منزل پدری استیو جابز فعالیت می‌کرد. Scott برای او شماره 8 را در نظر گرفته بود. شاید باورتان نشود که  Chrisهنوز هم در اپل  به‌عنوان کارمند ارشد مشغول کار است.

 

Michael "Scotty" Scott
 

مدت حضور (4 سال)

Scott به‌عنوان مدیرعامل از سال‌های 1977 تا 1981 در اپل مشغول کار بود. Michael در اپل بانام Scotty شناخته می‌شد. هر کارمندی که به استخدام اپل درمی‌آمد Scott  یک شماره به او اختصاص می‌داد. انتخاب شماره برای کارمندان تنها برای راحت‌تر پرداخت کردن حقوق آنان بود. او برای خودش شماره 7 را انتخاب کرده بود. Scott از سال 1983 تا 1988 رهبری شرکت Starstruck را بر عهده گرفت.

 

Randy Wigginton
 

مدت حضور (5 سال)

Wigginton به‌عنوان برنامه‌نویس BASIC در سال 1976 در اپل مشغول کار شد. تمرکز بیشتر او روی برنامه‌نویسی مک بود. Wigginton در سال 1981 اپل را ترک کرد و در شرکت‌هایی چون eBay ،Google ،Chegg و Square کار خود را ادامه داد.

 

Rod Holt
 

مدت حضور (8 سال)

Rod برای پیوستن به اپل تردید داشت تا اینکه جابز با او تماس می‌گیرد و از وی برای کار کردن در اپل دعوت می‌کند. Rod برای طراحی بخش منبع تغذیه دستگاه Apple II کمک زیادی به اپل کرد. بعد از 88 سال، مدیریت جدید او را از اپل کنار گذاشت.

 

Bill Fernandez
 

مدت حضور (16 سال)

Bill طراح رابط کاربری در اپل بود. Bill بیشتر وقتش را روی Apple I و Apple II کار می‌کرد و جزو تیمی بود که Macintosh را طراحی کرد. او تا سال 19933 کارش را در اپل ادامه داد و در حال حاضر به‌عنوان مشاور رابط کاربری با برخی شرکت‌ها و سایت‌ها همکاری می‌کند.

 

Mike Markkula
 

مدت حضور (20 سال)

سکوی پرتاب اپل Markkula بود. او به‌عنوان سرمایه‌گذار در اپل کارش را شروع کرد. Markkula مبلغ 250000 دلار از پول خود را در ازای 30 درصد از شرکت اپل سرمایه‌گذاری کرد. البته وی تنها سرمایه‌گذار اپل نبود و در سال‌های ابتدایی بیزینس پلن شرکت اپل را طراحی کرد. او تا سال 19977 همکاری خود را با اپل ادامه داد و با بازگشت استیو جابز به اپل همکاری خود را قطع کرد. در حال حاضر Markkula در چندین استارت آپ سرمایه‌گذاری کرده  است. 

 

Steve Jobs
 

مدت حضور (24 سال)

چرا Scott شماره 2 را به‌جای شماره 1 به استیو جابز داد؟ خود Scott در این باره می‌گوید شماره یک برای استیو زیاد است زیرا همان‌طور که احتمالا می‌دانید در سال‌های اولیه و در میانه دهه ۹۰۰، اپل به خاطر سوء مدیریت و ناتوانی‌اش در ارتقای سیستم عامل، دچار بحران شد و تا آستانه ورشکستگی پیش رفت. در سال ۱۹۹۶، اپل شرکت «نکست» را به مبلغ ۴۲۹۹ میلیون دلار خرید. این موضع سبب شد که جابز به اپل برگردد. استیو جابز فقید در سال 20111 درگذشت.

 

Steve Wozniak
 

مدت حضور (12 سال)

بی‌شک اگر وزنیاک یار غار جابز نبود، شرکت اپل به وجود نمی‌آمد. وزنیاک و استیو جابز به‌واسطه کامپیوتری به نام Apple I، که وزنیاک طراحی کرده بود، اقدام به تاسیس این کمپانی کردند. وزنیاک دوازده سال در اپل کار کرد و سر انجام در سال 1987 این شرکت را ترک کرد. وزنیاک پس از  ترک اپل، شرکت‌های دیگری تاسیس کرد و هنوز هم جزو سهامداران اپل است.

 

منبع: جی اس ام 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
کلمات کلیدی اپل
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.