اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با رد غیردولتی شدن مدارس شاهد، تاکید کرد: با توجه به اسناد بالادستی و تاکیدات قانونی که داریم رویکرد اصلی درباره مدارس شاهد که شمار آن به ۱۳۵۰ مورد می‌رسد، تقویت آنهاست.

جی پلاس؛ رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به اینکه آیا بحث غیردولتی شدن مدارس شاهد منتفی است؟ گفت: بله، پیشنهادی مطرح شده بود که مورد بحث قرار بگیرد. اما با توجه به اسناد بالادستی و تاکیدات قانونی که داریم رویکرد اصلی درباره مدارس شاهد که شمار آن به ۱۳۵۰ مورد می رسد تقویت آنهاست.

سعید اوحدی در حاشیه هجدهمین نشست گفت‌وگوی هفته وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تعلیم و تربیت فصل مشترک جدی میان دو دستگاه است گفت: وزارت آموزش و پرورش متولی تعلیم و تربیت است و بنیاد شهید رسالت بزرگ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را برعهده دارد.

وی افزود: معتقدیم اگر بخواهیم به آن اقتدار معنوی که مقام معظم رهبری تاکید کرده‌اند برسیم، با بهره گیری از این دوبال میسر می‌شود که یک وجه تعلیم و تربیت و یک وجه جهت دادن به آن در بستر تریج فرهنگ ایثار و شهادت است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه در جلسه امروز، کارگروهی میان دو دستگاه با حضور معاونین تشکیل شد تا جلسات مشترکی را برگزار کنند گفت: خداوند در حوزه تعلیم و تربیت و در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برکات بزرگی را به عنوان حجت های ظاهری‌اش در اختیارمان قرار داده است؛ بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی با سه کلید واژه خودسازی، جامعه پردازی و دستیابی به تمدن نوین در هفت سرفصل است که فصل اول آن توسعه علم و پژوهش است.

اوحدی با اشاره به مکتب سلیمانی به عنوان عصاره همه فضائل ارزشی، اخلاقی و شخصیت پردازی شخصیت تراز انقلاب اسلامی گفت: امروز تجلی آن را در سیدالشهدای محور مقاومت با عنوان مکتب سلیمانی به عنوان سند زنده و تاثیر گذار در اختیار داریم. همچنین مسئولیت تدوین سند ملی ایثار، جهادت و شهادت توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران گذاشته شده است. امیدواریم با این سه سند و برایند خوبی که از گفت‌وگوی هفته داشتیم بتوانیم در نیل به اهداف مان که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بستر نظام تعلیم و تربیت است توفیق یابیم.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به سهمیه بالای خانواده‌های غیرایثارگر در مدارس شاه، ادامه فعالیت مدارس به شکل کنونی صلاح است؟ گفت: بحثی که مطرح شد الگو شدن مدارس شاهد است. امروز بسیاری از خانواده‌ها که دغدغه تعلیم و تربیت فرزندانشان را دارند حتی تاکید می‌کنند که اگر در دوران دفاع مقدس حضور نداشته اند، فرزندانشان در مدارس شاهد ثبت نام شوند و درس بخوانند و نگاهشان این است که در این مدارس انتقال فضائل اخلاقی و ارزش‌ها تضمین می شود و امکانات آموزشی بیشتر فراهم است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: امروز آموزش و پرورش با بیش از ۴۰ هزار شهید که تقدیم دفاع مقدس کرده گنجینه گرانبهایی دارد که می‌تواند آن را در جهت تقویت مدارس شاهد و تحقق رویکرد وزیر آموزش و پرورش مبنی بر الگو شدن مدارس شاهد بکار بگیرد. نگاه بنیاد شهید و وزارت آموزش و پرورش، تقویت مدارس شاهد در همه حوزه‌ها است.

اوحدی در پاسخ به اینکه آیا بحث غیردولتی شدن مدارس شاهد منتفی است؟ گفت: بله، پیشنهادی مطرح شده بود که مورد بحث قرار بگیرد. اما با توجه به اسناد بالادستی و تاکیدات قانونی که داریم رویکرد اصلی درباره مدارس شاهد که شمار آن به ۱۳۵۰ مورد می‌رسد، تقویت آنهاست.

وی درباره مدارس متعلق به بنیاد شهید و چالش‌هایی که بر سر این مدارس با وزارت آموزش و پرورش دارد گفت:  اگر نگاه موسع و بلندی نسبت به موضوع تعلیم و تربیت داشته باشیم حتما این مسائل کوچک هم حل می‌شود. یکی از مواردی که حتما کارگروه مشترک دنبال می‌کند و به نتیجه خواهد رسید، حل و فصل  ۱۳۰ مورد اختلافی است که در برخی مسائل و اسناد ملکی و ساختمان ها وجود دارد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: مطمئنم با رویکردی که امروز در آموزش و پرورش و بنیاد شهید وجود دارد موضوع حل می شود. هیچگاه در بنیاد شهید اجازه نمی دهیم حکم قلع و قمع به ویژه برای مدرسه ای در حوزه تعلیم و تربیت گرفته شود.هرچند قانون محدودیت‌هایی  را برای هر دو مجموعه ایجاد کرده که باید آن ضوابط قانونی هم لحاظ شود. ولی رویکرد ما حتما حل مسائل در چارچوب قاونین است و به هیچ وجه اجازه قلع و قمع در حوزه تعلیم و تربیت نخواهیم داد و نگاه ما تقویت حوزه تعلیم و تربیت است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.