این کارزار را آقای کویین راه نینداخت بلکه او و خانواده و دوستانش کمک کردند که به یک پدیده جهانی در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود.

جی پلاس، پاتریک کویین، یکی از افرادی که کمک کردند چالش سطل یخ را به یک کارزار خیریه جهانی تبدیل کنند، در ۳۷سالگی درگذشت.

این مرد نیویورکی هفت سال پیش فهمید که به بیماری عصبی لاعلاج اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، ای‌ال‌اس، مبتلا شده است.

در کارزار سطل یخ ۲۲۰ میلیون دلار برای پژوهش درباره این بیماری جمع شد.

 

این کارزار را آقای کویین راه نینداخت بلکه او و خانواده و دوستانش کمک کردند که در تابستان سال ۲۰۱۴ میلادی به یک پدیده جهانی در شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود.

در آن چالش افراد به طور داوطلبانه یک سطح آب یخ روی سر خودشان خالی می‌کردند و فیلم آن را روی شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کردند و بقیه را به چالش می‌کشیدند که یا همین کار را تکرار کنند یا به پژوهش درباره بیماری ای‌ال‌اس کمک مالی کنند. خیلی از افراد هر دو کار را کردند.

افراد معروفی هم به این کارزار پیوستند از جمله جورج دبلیو بوش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا، دونالد ترامپ که بعدا رئیس‌جمهور آمریکا شد، و همین‌طور چهره‌های رسانه‌ای مانند اوپرا وینفری و لیدی گاگا.

سال گذشته هم پیت فریتس، ستاره سابق بسکتبال که او هم چهره کلیدی‌ای در رایج‌شدن این کارزار بود، در سن ۳۴سالگی درگذشت.

در بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک، ارتباط میان مغز و اعصاب رابط ماهیچه، یعنی رشته‌های عصبی که پیام‌های حرکتی را به ماهیچه‌ها می‌برند، قطع می‌شود. ماهیچه‌ها بیکار می‌شوند و پس از مدتی تحلیل می‌روند. مبتلایان قدرت حرکت خود را از دست می‌دهند و فلج می‌شوند. در برخی موارد حتی تارهای صوتی هم از کار می‌افتد.

حدود نیمی از کسانی که به ای‌ال‌اس مبتلا می‌شوند ظرف سه تا چهار سال بعد از آغاز تشخیص جان می‌سپارند ولی برخی از آنها ۱۰ سال یا بیشتر عمر می‌کنند.

استیون هاوکینگ از جمله مشهورترین مبتلایان به این بیماری بود که ۵۵ سال ای‌ال‌اس داشت.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.