فاز جدید از تحقیقات بر روی واکسن کرونا صورت گرفته که متمرکز بر روش تنفسی است؛ این تحقیقات در مرحله آزمایش حیوانی واکسن موفقیت‌آمیز بوده است.

جی پلاس؛ تحقیقات تازه‌ای بر روی گونه تازه واکسن کرونا که از روشهای تنفسی در آن استفاده شده آغاز شده است.

 محققان دانشگاه واشنگتن برای تولید این واکسن تنفسی از پروتئین ویروس استفاده کرده اند و این پروتئین را به ویروس دیگری که باعث سرماخوردگی ساده می شود انتقال داده‌اند.

این تغییرات در ویروس سرماخوردگی امکان ایجاد بیماری در افراد را ندارد و ویروس منتقل شده کاملاً بی خطر است.

با انتقال این ویروس بی خطر که حاوی پروتئین کووید 19 است سیستم ایمنی بدن فعال می شود و نسبت به کرونا واکنش نشان می دهد، این سیستم ایمنی در شرایطی فعال می شود که امکان آلودگی در فرد وجود ندارد.

واکنشها تنها به این پروتئین صورت می گیرد و پروتئین هم به صورت مصنوعی دچار تغییراتی شده و دو نوع جهش دارد تا آنتی بدن بدن در مواجهه با آن پایدارتر باشد.

انتخاب روش تنفسی برای این واکسن هم به تناسب نوع انتقال ویروس بوده، چرا که آلودگی به کرونا از مجاری تنفسی اتفاق می‌افتد و اگر واکسن هم به این شکل وارد بدن شود سیستم ایمنی کاراتر خواهد بود و سیستم ایمنی در مجاری تنفسی فعال شده و مانع ورود ویروس می شود.

در حال حاضر آزمایش حیوانی این ویروس موفقیت آمیز بوده و نوعی ایمنی پایدار در موشها به وجود آورده است و علائمی از عفونت در آنها پیدا نشده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.