برنامه عصر جدید دیشب (3خرداد 99) در حالی پخش شد که مرزهای پول در آوردن تلویزیون را جابجا کرد!
گروه فرهنگ و هنر جی پلاس: پس از وقفه یکی دو ماهه برنامه عصر جدید که مدعی مسابقه همگانی میان استعدادهای ایرانی در موقعیت برابر است؛ شب گذشته مجددا پخش شد.
در برنامه عصر جدید که با هزینه هنگفتی با همراهی انواع اسپانسرهای مالی دوست و برادر صداوسیما ساخته می شود و پس از حذف دستوری عادل فردوسی پور و برنامه 90؛ تنها خروجی پرسروصدای شبکه سه بوده، بعضا اتفاقات عجیبی رخ می دهد.
یکی از این اتفاقات دیشب (شنبه شب) به مناسبت عید فطر رخ داد؛ تبلیغ زیرپوستی یک مدرسه یا باشگاه علمی آن هم با رویکرد ناعادلانه ای در جریان مسابقه!
تعدادی از شاگردان کودک این مدرسه (که البته فرزندان این سرزمین هستند و ممکن است آینده علمی درخشانی داشته باشند و باید تشویق شوند) روی صحنه آمدند و بدون آنکه هیچ کار خاصی انجام دهند، 4 رای مثبت از داورانی گرفتند که بعضا در مقابل دیگر شرکت کنندگان با وسواس زیادی بارها رای منفی دادند!
آنها مدعی طراحی و کدنویسی برای مدل شبیه سازی شده خودرو بودند و همه این حرف ها هم البته در آخر کار توسط مربی آنها به شکل شفاهی بدون هیچ سند و مدرک مشخصی انجام شد.
از بشیر حسینی (محرک پشت پرده این برنامه) که خیلی سریع و بدون توضیح خاصی به حضور این مدرسه چراغ سفید نشان داد تا آریا عظیمی نژاد که با ادعای ندیدن خروجی ملموس، رای منفی های متعددی به رقبا می دهد، با خودش کنار آمده بود که باید رای مثبت دهد!
داوران این برنامه نمی توانند مدعی شوند بخاطر مخاطب بودن بچه ها، همگی رای مثبت دادند و نهایتا در فینال کسی که یک رای منفی داشت به جایشان راهی مرحله بعدی شد! چرا که بارها دیده ایم کودکانی کم سن تر از این بچه ها با چراغ قرمز داوران عصر جدید مواجه بودند.
این شکل تبلیغات سخیف (که با معنای واژه تبلیغ قرابتی ندارد) در حالی ملموس تر بود که نام حک شده آن مدرسه در پشت لباس بچه ها، به دفعات در تصویر بود و حتی برای تکرار آن، احسان علیخانی (مجری برنامه) ترفندهای مختلفی برای دیدن شدن آن بکار گرفت؛ از فرستادن یکی از بچه ها نزد داوران تا نهایتا آوردن اسم مدرسه با لحن ایتالیایی!
در آخر هم بچه ها در اقدامی از پیش تنظیم شده، هر یک بدون وقفه و تعلل کلامی، آرزوی علمی شان را گفتند.
گرچه تشویق کودکان ایرانی خوب است اما چنین روش های بی فایده ای نه تنها تاثیر خاصی در روند رشد استعدادها ندارد بلکه این شکل ناجوانمردانه پولخوارگی، به ویژه در جریان مسابقه خود بچه ها با هم؛ اتفاقا می تواند چراغ سفید آینده آنها را تیره کند!
امید که این اشتباه از سوی داوران و برکزارکنندگان عصر جدید سهوی باشد و تکرار نشود