هشت کمیسیون دیگر به کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک اضافه شدهاند که باید تکلیف ریاست آنها مشخص شود.
به گزارش جی پلاس، کمیته ملی المپیک ۱۷ کمیسیون دارد که با آغاز سال جدید باید تکلیف رییسان تعدادی از این کمیسیونها مشخص شود.
دوره ریاست کمیسیونهای کمیته ملی المپیک (به جز کمیسیون ورزشکاران) دو ساله است که اکنون هشت کمیسیون دوره دو ساله ریاستشان به پایان رسیده است و باید مشخص شود که قرار است مسوول قبلی همچنان ادامه فعالیت کند یا فرد جدیدی ریاست کمیسیون را بر عهده بگیرد.
کمیسیونهای "ورزش و زنان"، "آموزش"، "همبستگی المپیک"، "توریسم ورزشی"، "محیط زیست"، "حقوقی"، "پزشکی" و "همگانی" کمیسیونهایی هستند که به همراه کمیسیون ورزشکاران باید تعیین تکلیف شوند.
هیات اجرایی کمیته ملی المپیک باید در جلسات خود در مورد مسوول کمیسیون ها تصمیمگیری کند.
از آنجا که ابلاغ ریاست سایر کمیسیونهای کمیته ملی المپیک دیرتر از این هشت کمیسیون صادر شده بنابراین دوره ریاست آنها هنوز به پایان نرسیده است.
* بلاتکلیفی چندماهه کمیسیون ورزشکاران
علاوه بر این هشت کمیسیون، کمیسیون ورزشکاران هم از ماهها پیش بلاتکلیف است. این کمیسیون درگیر اختلافات داخلی شد که در نهایت به استعفای تعدادی از اعضای آن منجر شد. اما رضا صالحی امیری، رییس کمیته ملی المپیک اعلام کرد استعفا اعضای کمیسیون را نمی پذیرد و پس از رفع ابهامات آییننامه، در مورد این کمیسیون تصمیمگیری میشود.
دوره ریاست در کمیسیون ورزشکاران یک ساله است و ریاست آرش میراسماعیلی هم آبان سال گذشته به اتمام رسید اما کمیته ملی المپیک اعلام کرد آییننامه این کمیسیون دارای ابهاماتی است که قرار شد از IOC استعلام گرفته شود و در نهایت انتخابات داخلی در این کمیسیون برگزار شود.
البته این کمیسیون دو عضو خود را نیز از دست داد. کیمیا علیزاده از ایران مهاجرت کرد و یوسف کرمی هم برای انجام کار مربیگری راهی یک کشور دیگر شد. از این رو باید جایگزین این دو عضو هم مشخص شود.
در حال حاضر هنوز IOC پاسخ استعلام کمیته ملیالمپیک را نداده است و در سال قبل از المپیک، کمیسیون ورزشکاران یکی از مهمترین کمیسیونهای کمیته ملی المپیک در تعطیلی به سر میبرد.