بسیاری از افراد به دلیل باورهای غلطی که در مورد کرم‌های ضدآفتاب دارند، از آنها استفاده نمی‌کنند. اما این باورهای غلط چه هستند؟

به گزارش جی پلاس، با وجود اینکه کرم‌های ضدآفتاب از ابتلا به سرطان پیشگیری می‌کنند، افراد بسیاری به دلیل باورهای غلط‌شان، از این نوع کرم دوری می‌کنند. از این باورها باید به موارد زیر اشاره کرد:

باور غلط ۱: آن برای استخوان‌ها مضر است

این افراد معتقدند که کرم ضدآفتاب موجب کمبود ویتامین D که برای سلامت استخوان‌ها مهم است، می‌شود. در واقع پوست برای تولید این ویتامین به نور ماوراء‌بنفش خورشید نیاز دارد. اما محققان می‌گویند، برای تولید ویتامین D، فقط به یک سوم نوری که باعث آفتاب‌سوختگی می‌شود، نیاز است.

باور غلط۲: مواد کرم‌های ضدآفتاب سمی است

 بررسی‌ها نشان داده که برخی از مواد کرم‌های ضدآفتاب وضعیت هورمونی بدن را به‌هم می‌ریزند. اما کارشناسان می‌گویند، مقدار این مواد در این کرم‌ها بسیار کم و بی‌ضرر است. اما اگر هنوز هم نگران هستید، می‌توانید از ضدآفتاب‌های حاوی اکسید روی یا دی‌اکسید تیتانیوم استفاده کنید.

باور غلط۳: اگر ژن ابتلا به سرطان پوست را داشته باشیم، استفاده از کرم ضدآفتاب بی‌فایده است

نمی‌توان منکر نقش ژن در ابتلا به سرطان پوست شد، اما فراموش نکنید که کرم ضدآفتاب می‌تواند از خطر ابتلا تا حد بسیاری بکاهد.

باور غلط۴: من میانسال هستم و برای من دیر شده است

درست است که آفتاب‌سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست یا سرطان سلول‌های پایه‌ای را افزایش می‌دهد. اما ابتلا به نوعی سرطان پوست به نام سرطان سلولی سنگفرشی در طول سال‌ها و با قرار گرفتن در معرض نور خورشید ایجاد می‌شود. بنابراین با استفاده از کرم‌های ضدآفتاب می‌توان جلوی آن دسته از جراحت‌های پوستی ناشی از آفتاب‌سوختگی را گرفت و از سرطانی شدن آنها پیشگیری کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1327262
  • منبع: خبرآنلاین
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.