سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری از شهروندان خواست برنامه های بانکی موردنیاز خود را از منابع معتبر دریافت کنند و با انتخاب رمزهای عبور پیچیده، مجرمان سایبری را در رسیدن به اهداف مجرمانه خود ناکام بگذارند.

به گزارش جی پلاس، سرهنگ محمد علی رجبی، سرپرست مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در تشریح این خبر اظهار داشت: با توجه به الزام بانک ها برای عملی کردن رمزهای یکبار مصرف (پویا)، کلاهبرداران سایبری با طراحی اپلیکیشن های جعلی رمز ساز به دنبال سرقت اطلاعات بانکی کاربران هستند تا بدین وسیله با دسترسی به اطلاعات کاربران نسبت به خالی کردن حساب افراد اقدام کنند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه هدف از ساخت اپلیکیشن های جعلی سرقت اطلاعات کاربران و گذرواژه های آنان است، خاطر نشان کرد: افراد سودجو با شیوه های مختلف مهندسی اجتماعی و تبلیغات گسترده در شبکه های مجازی، اپلیکیشن جعلی خود را به کاربران معرفی کرده و در نظر دارند هموطنان را نسبت به فعالسازی و نصب این برنامه ها ترغیب کنند.

سرهنگ رجبی در توصیه به شهروندان گفت: لازم است برای فعال‌سازی رمز یک‌بارمصرف، حتما با مراجعه‌به سایت بانک مربوطه، راهنمای فعال کردن رمز یک‌بارمصرف را دریافت کرده و درصورت اقدام برای دریافت اپلیکیشن رمز پویا، حتما به فروشگاه‌های آنلاین معتبر یا شعب بانکی مراجعه  و از واگذاری گوشی تلفن همراه به سایر افراد خوداری کنند.

وی ضمن تاکید بر اینکه برای دریافت رمز یک بار مصرف نیازی به پرداخت وجه و یا ثبت نام در هیچ سایتی نمی باشد، از هموطنان خواست: به پیام ها و درخواست‌های مشکوک بخصوص پیامک‌ها از خصوط شخصی اعتنا نکرده و در صورت مواجهه با موارد مشابه آن را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.