حتی زمانی که خوراکی‌های شیرین را روی میزتان نمی‌بینید، نمی‌توانید از فکر کردن به آن‌ها دست بردارید. شیرینی دوستی، بیشتر از آنکه بخشی از شخصیت شما باشد، نوعی عادت است. عادت ساده‌ای که آرام آرام به یک اعتیاد تبدیل می‌شود و شما را مجبور به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین می‌کند.

به گزارش جی پلاس، اگر شما هم با این اعتیاد کشنده درگیر هستید، برای ترک کردنش راه‌هایی که پیشنهاد می‌کنیم را امتحان کنید.

مصرف شکر را کامل قطع نکنید

اگر به فکر سالم زندگی کردن و ترک این اعتیاد هستید، شکر را یک‌باره کنار نگذارید. چنین تصمیم ناگهانی و سختی، احتمال برگشتن شما به مصرف شکر را بالا می‌برد. بدن شما فعلا به شکر نیاز دارد و بزرگ‌ترین کمکی که می‌توانید به خودتان بکنید، مصرف کنترل شده قند و شکر و کنترل مصرف خوراکی‌های کربوهیدراتی مثل سیب‌زمینی است.

آب درمانی کنید

در کنار تغییر ذائقه، باید به فکر پاک‌سازی بدنتان هم باشید. نوشیدن آب کافی می‌تواند ولع شما به خوردن شیرینی را کمتر کند. اگر در روزهای گرم به اندازه کافی آب ننوشید، بعید نیست که بخاطر بی‌حالی ناشی از گرمازدگی، به شیرینی پناه ببرید.

بدانید چه می‌خورید

موضوع فقط کم کردن مصرف قند و شکر نیست. بسیاری از خوراکی‌هایی که شما در طول روز مصرف می‌کنید هم مقدار زیادی شیرین‌کننده در خود دارند. نوشابه‌های انرژی‌زا قند بسیار بالایی دارند و سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده‌ای که مصرف می‌کنید هم در بدنتان به سرعت به قند تبدیل می‌شود. پس به جای خداحافظی با شیرینی و شکلات، به آگاهانه غذا خوردن فکر کنید.

به اندازه کافی بخوابید

محروم بودن از خواب کافی یا خستگی شدید، نیاز بدن شما به خوراکی‌های شیرین را بیشتر می‌کند. وقتی خسته و خواب‌آلوده هستید، به کمک مواد قندی می‌توانید مغزتان را آماده نگه‌دارید و چنین دامی می‌تواند اعتیاد شما به قند و شکر را شدیدتر کند.

گرسنگی نکشید

مصرف نکردن غذای کافی و گرسنگی همیشگی، یکی دیگر از دام‌های پیش روی شماست. وقتی غذای کافی نخورده‌اید و به‌خاطر افت قند خون عصبی و بی‌قرار هستید، بعید نیست که سراغ یک خوراکی قندی بروید تا با کمکش مغز بی‌قرارتان را آرام کنید.

کمتر چای و قهوه بنوشید

رساندن کافئین بیشتر به بدن، یکی از دلایل شیرینی دوستی است. کافئین بالا نه تنها بدنتان را کم‌آب می‌کند، بلکه شما را با نوسانات قند خون هم درگیر می‌کند. همین دلایل کافی است تا بیشتر سراغ خوراکی‌های شیرین بروید.

وسواس نداشته باشید؛ آگاه باشید

به جای تصمیم‌های هیجان زده و مدام فکر کردن به اینکه چه باید خورد، به چیزهایی که می‌توانید نخورید فکر کنید. همین حالا می‌خواهید فنجان چای‌تان را با دو عدد قند میل کنید؟ می‌توانید قندها را با چای نخورید؟ جواب مثبت شما به این سوال می‌تواند شروع خوبی برای ترک اعتیادتان به قند و شکر باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1203486
  • منبع: هفته نامه آتیه نو
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.