معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: دانش آموزان می بایست تحصیلات خود را در سنوات مجاز مقطع متوسطه به صورت حضوری و پیوسته یعنی حداکثر تا ۲۰ سالگی، به پایان رسانند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاه نیستند.
به گزارش جی پلاس، سرهنگ "رحمان علیدوست" در تشریح ضوابط و مقررات معافیت تحصیلی دانش آموزی گفت: دانش آموزان می بایست در سنوات مجاز مقطع متوسطه به صورت حضوری و پیوسته، حداکثر تا ۲۰ سالگی تمام فارغ التحصیل شوند، در غیر این صورت مجاز به ادامه تحصیل در دانشگاه نخواهند بود.
او گفت: وضعیت تحصیلی دانش آموزان، ابتدای هر سال تحصیلی توسط مدارس بررسی و در صورتی که به سن مشمولیت(۱۸سالگی تمام) رسیده و واجد شرایط ادامه تحصیل باشند، برای ثبت درخواست معافیت تحصیلی به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی(پلیس +۱۰) ارجاع داده میشوند.
معاون مشمولان و امور معافیت های سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: معافیت تحصیلی دانش آموزان به صورت سالانه صادر می شود و دانش آموزان در صورت ادامه تحصیل و واجد شرایط بودن، میبایست بلافاصله بعد از اتمام معافیت تحصیلی یک ساله، مجددا با درخواست این معافیت از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اقدام تا نسبت به تمدید معافیت تحصیلی دانش آموزی به مدت یک سال دیگر اقدام شود.
علیدوست خاطرنشان کرد: دانش آموزان مشمول از تاریخ فراغت، اخراج، ترک و یا انصراف از تحصیل؛ یک سال مهلت معرفی دارند.
او گفت: افرادی که قبل از سن مشمولیت و در سن ۱۷ سالگی یا قبل از آن در مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی فارغ التحصیل میشوند، پس از رسیدن به ۱۸ سالگی تمام، شش ماه مهلت معرفی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی دارند.
براساس گزارش سایت پلیس، معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا در خاتمه گفت: متقاضیان در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره۰۹۶۴۸۰ و یا سامانه به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ از قوانین و مقررات مربوطه مطلع شوند.