احسان حدادی در واکنش به انتقاد اخیر بهداد سلیمی از فوتبالیست و حقوق بالایشان می‌گوید یکسری از حرف‌های بهداد درست است ولی نمی‌توان به کسی تهمت بی‌غیرت زد.

 

به گزارش جی پلاس، احسان حدادی نایب قهرمان المپیک ۲۰۱۲ لندن و قهرمان پرتاب دیسک ایران و آسیا، یکی از ورزشکارانی است که همیشه با اشتیاق و علاقه فراوانی درباره فوتبال صحبت کرده و خیلی‌ها هم از علاقه شدید او به دروازه‌بانی فوتبال اطلاع دارند. با این حال، او هم هر از گاهی از شرایط خود ابراز نارضایتی می‌کند. صحبت‌های اخیر بهداد سلیمی و واکنش جمعی که بازیکنان تیم ملی فوتبال به او داشتند، به یکی از موضوعات پرحاشیه ورزش ایران در چند روز اخیر تبدیل شده است.

حدادی درباره صحبت‌های سلیمی و واکنش فوتبالیست‌ها به «ایران» گفت: «فکر می‌کنم بهداد یک مقدار ناراحت بود و حرف‌هایی را مطرح کرد. بالاخره ما ورزشکاران هم مثل همه مردم شرایطی در زندگی روزمره‌مان به وجود می‌آید و گاهی حرف‌هایی می‌زنیم که نباید بزنیم و خود بهداد هم گفته بود که بعضی از حرف‌هایش اشتباه بوده و عذرخواهی هم کرد. اما همه می‌دانند که فوتبال جایگاه ویژه‌ای در سراسر دنیا دارد و هیچ کسی خودش را با فوتبالیست مقایسه نمی‌کند. هر پاداشی هم که داده می‌شود، به حق و ناحقش کاری ندارم ولی در همه جای دنیا داده می‌شود. البته در کشورهای دیگر به رشته‌های دیگر هم توجه می‌شود و اسپانسرها می‌آیند ولی متأسفانه در کشور ما، توجه همه به سمت فوتبال رفته است. رسانه، پول، صدا و سیما و در کل همه چیز و ورزشکاری که مدال المپیک دارد، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. موقعی که می‌بینید ۵، ۴ ماه از بازی‌های آسیایی گذشته و پاداش‌ها پرداخت نشده و شنیده می‌شود می‌خواهند آن را کم و زیاد کنند یا این که پارسال قول سکه داده بودند ولی بعد تصمیم گرفته شد به صورت ریالی و نصف آن مبلغ پرداخت شود، ورزشکاران را یک مقدار ناراحت می‌کند. بالاخره آنها رفته‌اند و مدال کسب کرده‌اند و پرچم ایران را بالا برده‌اند ولی قطعاً نمی‌توانیم به کسی تهمت بی غیرت بزنیم. اگر هم بهداد حرفی زده، منظورش چیز دیگری بوده است و قطعاً نمی‌خواسته به کسی توهین کند.»

این پرتابگر دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ ادامه داد: «بالاخره فوتبالیست‌های ما هم زحمت کشیده‌اند و مردم ما هم چه تیم ملی فوتبال ببرد یا ببازد، آن را دوست دارند. در حالی این روزها از فوتبال انتقاد می‌شود که با بازی استقلال و پرسپولیس، باز هم می‌بینیم که ۱۰۰ هزار نفر به استادیوم آزادی می‌روند و میلیون‌ها نفر هم از خانه‌های خود این بازی را نگاه می‌کنند. حالا اگر مسابقات دوومیدانی یا همین پرتاب دیسک و وزنه‌برداری المپیک را در ورزشگاه آزادی برگزار کنند، قطعاً بیشتر از ۳، ۲ هزار نفر آدم نمی‌رود. من دوومیدانی را گفتم که پرطرفدارترین رشته المپیک است و در هر مسابقه المپیک ۱۰۰ هزار نفر می‌نشینند و نگاه می‌کنند ولی باز هم می‌گویم منظور بهداد، فوتبالیست‌های باغیرت ما نبوده است.»

حدادی صحبت‌های خود را این گونه تکمیل کرد: «همه ما داریم زحمت می‌کشیم. هیچ ورزشکاری دوست ندارد ببازد. ما دوست نداریم از المپیک یا بازی‌های آسیایی بدون مدال برگردیم و فوتبالیست‌ها هم قطعاً دوست ندارند در جام ملت‌ها یا لیگ قهرمانان آسیا مقام نیاورند.»

او درباره صحبت‌های روز گذشته سلیمی مبنی بر این که اعتراضش در فضای مجازی بهتر جواب داده، گفت: «فضای مجازی در حال حاضر ممکن است بیشتر از رسانه نقش داشته باشد ولی رسانه هم می‌تواند به ورزشکارهایی که می‌خواهند صحبتی داشته باشند، کمک کند ولی بدی که فضای مجازی دارد، این است که اخبار غلط هم در آن زیاد است و شما در رسانه خبر غلط کمتر می‌بینید. متأسفانه الان هم که همه جای دنیا روی ایران زوم کرده‌اند و ما باید خیلی باهوش باشیم. به خدا هیچ کسی دلش برای ما نمی‌سوزد. نه امریکا، نه انگلیس و نه آلمان و فرانسه و ما باید خودمان حواس‌مان باشد.»

این دوومیدانی کار نظر حمید سوریان که در مصاحبه با ما گفته بود که ورزشکاران باید از فضای مجازی فاصله بگیرند را تأیید کرد: «دقیقاً همین طور است. الان وضعیت طوری شده که همه چه جوان‌ها و چه بزرگسالان به نوعی معتاد فضای مجازی شده‌اند. فضای مجازی برای یک تایمی خوب است. ما هزار مسأله در فضای مجازی می‌بینیم و گاهی می‌خواهیم زندگی‌های خود را به آن شکل دربیاوریم ولی در همین آمریکا و اروپا هم مردم برای فضای مجازی وقت کمی می‌گذارند. در خارج هر کسی یک برنامه ارتباطی دارد ولی در ایران چند برنامه وجود دارد.»

حدادی درباره این که خودش هم گاهی از این که امکانات، پول و مربی ندارد، گله می‌کند، چنین واکنشی داشت: «قطعاً من همه این موضوعات را درک می‌کنم و متوجه می‌شوم. یکسری از حرف‌های بهداد کاملاً درست است. یک ورزشکار گاهی از نبود مربی و امکانات ناراحت می‌شود ولی در کل باید به نظر مردم احترام بگذاریم. اگر فوتبالیست‌های تیم ملی پاداشی هم گرفته‌اند به خاطر شاد کردن دل مردم بوده است. مردم ما فوتبال را خیلی دوست دارند و کاری هم نمی‌توان کرد. اگر من روزی ۵ مدال المپیک بگیرم، شاید تأثیر زیادی در جامعه نگذارد ولی تیم ملی فوتبال یمن و عمان را ببرد، مردم خیلی خوشحال می‌شوند و تنها در فوتبال است که وقتی به جام جهانی می‌رویم، مردم به خیابان می‌ریزند و ممکن است ساعت‌ها پشت ترافیک بمانیم.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1112279
  • منبع: روزنامه ایران
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.