۷۶ کشور عضو سازمان تجارت جهانی خواستار وضع قوانین جدید در حوزه تجارت الکترونیک برای ساماندهی نحوه خرید آنلاین انواع کاملا و خدمات شده اند.

به گزارش جی پلاس، این کشورها که از جمله آنها می توان به آمریکا، چین، کشورهای عضو اتحادیه اروپا و ژاپن اشاره کرد با اشاره به فقدان قوانین فراگیر و به روز در شرایط رشد انفجارآمیز تجارت الکترونیک توافق کرده اند که به زودی مذاکره برای طراحی چارچوبی جدید را در این زمینه آغاز کنند.

چین که هم اکنون درگیر نبرد شدید تجاری با آمریکاست به طور مشروط از این ابتکار عمل حمایت کرده، اما افزوده که در جریان قانون گذاری در این زمینه حتما باید به نیازهای کشورهای در حال توسعه توجه شود.

امروزه تجارت الکترونیک به بخشی بالنده از اقتصاد جهانی مبدل شده و بر اساس گزارش سازمان تجارت جهانی، ارزش آن در سال ۲۰۱۶ به رقم خیره کننده ۲۷.۷ تریلیون دلار رسیده است که ۲۴ تریلیون دلار از این رقم مربوط به تراکنش های مالی صاحبان مشاغل با یکدیگر بوده است.

در همین حال ژاپن نیز اظهار امیدواری کرده که با استفاده از فرصت ریاست خود بر گروه ۲۰، امکان بحث در این زمینه را میان کشورهای عضو فراهم کرده و به مذاکرات سازمان تجارت جهانی در این مورد شتاب دهد.

سازمان تجارت جهانی دارای ۱۶۴ عضو است و تا به حال ۲۵ طرح پیشنهادی مختلف برای قانون گذاری در حوزه تجارت الکترونیک توسط اعضای مختلف ارائه شده است که هیچ یک به نتیجه نرسیده. از جمله این طرح ها می توان به تاسیس یک مجمع مرکزی مشورتی با موضوع تجارت الکترونیک اشاره کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.