رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران گفت:« اساسا بعد از سال ها پیگیری هنوز بافت های فرسوده بازسازی نشده و دورنمای آن نیز مطلوب نیست.»
به گزارش جی پلاس، حسن قربان خانی درباره شیوه ساخت وساز مسکن، اظهار داشت:«ما در تهران ۵ هزار هکتار بافت فرسوده با جمعیتی حدود ۲ میلیون نفر داریم.بافت فرسوده یعنی ساختمان هایی که اساسا قابلیت بهره برداری شان را از دست دادند و به طور طبیعی اگر زلزله ای اتفاق بیفتد، این نقاط بسیار آسیب پذیر خواهد بود.»
وی افزود:«بیشترین بافت فرسوده نیز در مرکز تهران است؛ اگر خدایی نکرده زلزله شدیدی در تهران رخ دهد، این ساختمان ها اساسا قابلیت بهره برداری خود را از دست داده اند. راه مقابله با زلزله، بازسازی بافت فرسوده است.»
رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران عنوان کرد:«سوال این جاست که آیا این موضوع در تهران به نحو مطلوب پیش می رود؟ خیر. اساسا بعد از سال ها پیگیری هنوز بافت فرسوده ما با وجود این که کارهایی انجام شده، اما بازسازی نشده و دورنمای آن نیز خوب نیست.»
قربان خانی تصریح کرد:«بر همین اساس، رییس جمهور آقای ترکان را را به عنوان دستیار ویژه خود برای اصلاح روند بافت های فرسوده کرده اند.ش اید رییس جمهور احساس کرده نیاز است در رابطه با کسانی که در حوزه بافت های فرسوده فعالیت دارند، دخالت مستقیم پیدا کند.»
وی متذکر شد:«در حکم رییس جمهور آمده از توان نظام مهندسی نیز استفاده شود و ما اعلام کردیم که هر کمکی از دست ما بر آید، انجام می دهیم. حتی ما داوطلبانه تعرفه خدمات مهندسی را در حوزه بافت فرسوده کاهش دادیم.»
رییس سازمان نظام مهندسی استان تهران تاکید کرد:«امیدوارم سیاست ها به حدی هماهنگ باشد که بتوانیم خروجی مطلوبی در این زمبنه داشته باشیم.»
قربان خانی خاطرنشان کرد:«ما در تولید مسکن داریم از همان روش های سنتی گذشته و افرادی که آموزش های لازم را ندیدند، استفاده می کنیم. همچنین مصالح ساختمانی اصلا کنترل نمی شود.»