حسین هوشیار روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این جشنواره از پنجم تا بیستم اردیبهشت ماه ساعت 17 تا 23 میزبان شهروندان و علاقه مندان به آیین سنتی گلابگیری است.
وی با اشاره به اینکه برای برگزاری آیین گلابگیری،20 دیگ مخصوص از شهر قمصر کاشان و گل های ویژه از شهرهای کاشان، ارومیه و محلات به باغ موزه قصر منتقل می شود، گفت: با توجه به اینکه انجام گلابگیری تخصصی و دارای استانداردهای لازم است، شهروندان علاقه مند می توانند در این کار مشارکت کنند.
هوشیار، برپایی 50غرفه و سیاه چادر از استان ها و اقوام مختلف کشور را از جمله بخش های جشنواره گلابگیری «قصر و قمصر» عنوان کرد و افزود: در این غرفه ها، غذاهای سنتی، سوغات محلی، صنایع ‌دستی، عرقیجات، دمنوش ها و داروهای گیاهی ارائه می شود.
رئیس مجموعه فرهنگی تاریخی باغ موزه قصر گفت: جنگ شبانه نیز از دیگر برنامه های جنبی جشنواره «قصر و قمصر» است که در این بخش، هر شب ساعت 20، موسیقی محلی اقوام ایرانی، برنامه های شاد و مفرح با حضور هنرمندان بومی و محلی اجرا می شود.
وی با اشاره به برنامه های مجموعه فرهنگی تاریخی باغ موزه قصر در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: به مناسبت این ماه، جشن رمضان برای سومین سال با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مجموعه برگزار می شود.
هوشیار، برگزاری دومین جشنواره «کافه، مقصد گردشگری» از 17 تا 22 اردیبهشت ماه با حضور کافه داران نمونه و برگزیده کشور، پخش زنده جام جهانی فوتبال در خردادماه، برگزاری جشنواره «تهران قدیم» در تیرماه از دیگر برنامه های مجموعه فرهنگی تاریخی باغ موزه قصر است.
به گزارش ایرنا، باغ‌ موزه قصر در دوران پهلوی به عنوان اولین زندان متمرکز تهران بود و بسیاری از زندانیان سیاسی در این مکان، زندانی بودند.
این زندان پس از انقلاب اسلامی محل حبس زندانیان غیرسیاسی شد و سال 1382 به دلیل حضور زندان در میانه شهر و بافت قدیمی و فرسوده آن، تصمیم به تعطیلی این زندان تاریخی گرفته شد.
بعد از تخلیه کامل زندان قصر در سال 1385 و رایزنی شهرداری تهران برای تغییر کاربری این مجموعه، بعد از اصلاح ساختاری و تغییر کاربری فضای زندان، باغ موزه قصر به همت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران آبان ماه 1391 به عنوان یکی از مراکز فرهنگی هنری شهر تهران با بافت تاریخی و موضوعیت فرهنگی اجتماعی افتتاح شد.
مجموعه فرهنگی تاریخی باغ موزه قصر با وسعت بیش از 7 هکتار شامل بخش‌ هایی همچون موزه مارکوف، موزه زندان سیاسی، نیایشگاه، برج های دیده بانی، سروستان و باغ ایرانی، سالن فرخی یزدی، نگارخانه ملک الشعرای بهار، کافه لقانطه، کافه گالری مارکوف، نمایشگاه خودورهای کلاسیک است.
تهرام/7245//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.