به گزارش ایرنا، مجید صفری روز سه شنبه در نخستین جلسه هماهنگی امور شهری و روستایی مهمترین موضوع این جلسه را توجه به تشکیل شورای سرمایه گذاری در شهرها و روستاها دانست و اظهار کرد: تامین امنیت و ترغیب به فعالیت سرمایه گذار یک مقوله مهم است ولی با توجه به پتانسیل و قابلیت های شهرستان دماوند در جذب سرمایه گذار، متاسفانه هنوز در بسیاری از موارد نتوانستیم از شهرها به صورت کامل استفاده کنیم.
وی به پیست آبعلی اشاره کرد و گفت: با گذشت40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، منطقه پیست آبعلی که فرصتی طلایی در جذب سرمایه گذار است، به جای کسب درآمد در حال هزینه برای نگهداری آن هستیم.
فرماندار شهرستان دماوند همچنین به تشکیل شورای سرمایه گذاری در روستاها اشاره کرد و گفت: دهیاری‌ها با امکانات موجود می‌توانند فعالیت زیادی انجام دهند که اگر بخش سرمایه گذاری در روستاها تقویت شود، این مهم دو چندان خواهد شد و بسیاری از امورات حوزه کشاورزی، دامداری، صنایع دستی و ... در روستاها توسط خود روستاییان ساده تر می شود.
صفری در ادامه با اشاره به تشکیل شرکت بازیافت در شهرستان اشاره کرد و گفت: تشکیل شرکت بازیافت یکی از نیازهای شهرستان بود که لازم است تقویت شود و تنها به جابجایی و انتقال زباله اکتفا کند زیرا تاسیس کارخانه بازیافت با توجه به حجم زباله شهرستان های شرق استان تهران، لازم است.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت برنامه و بودجه در اجرای پروژه ها و توسعه شهری، گفت: سازمان و نهادی می تواند بهترین گام را در توسعه شهری بردارد که بودجه بهتری داشته باشد و اگر بودجه را به عنوان برنامه تلقی کنیم قطعا به نتیجه بهتری می‌رسیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهرداری ها در تنظیم بودجه دقت لازم داشته باشند، بیان کرد: موضوع برون‌سپاری در امور شهرداری‌ها یک مقوله مهم است و اگر این امر در سیستم اجرایی شهرداری‌ها انجام نشود بسیاری از مشکلات به قوت خود باقی خواهد ماند.
فرماندار شهرستان دماوند بیان کرد: نکته قابل توجه این است که برای بودجه‌نویسی باید تیم مشاوره قوی وجود داشته باشد، بودجه عملیاتی نوشتن کار ساده‌ای نیست و مشروط بر مبنای خوب است.
*چهار هتل در دماوند با مجوز مشغول به ساخت هستند
عباس صفری، شهردار دماوند نیز در این نشست با بیان اینکه نخستین گام در حوزه سرمایه‌گذاری داشتن برنامه‌ریزی است، گفت: هر شهر و منطقه ایی قابلیت و پتانسیل های خود را دارد و شهرداری دماوند نیز در این زمینه گام هایی را برداشته است.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون چهار هتل در شهر دماوند مجوز ساخت دارند و چهار مجموعه اقامتگاهی نیز در منطقه فعالیت می کنند، گفت: هتل آویشن جزو منحصربه فردترین هتل‌ها در کل ایران است که در حال احداث می باشد.
شهردار دماوند با اشاره به اینکه افراد سرمایه‌گذار در جایی قدم می‌گذارند که به نفع آنان باشد، افزود: در شهر دماوند سرمایه‌های خرد به سرمایه‌ای چون پمپ‌بنزین تبدیل شد و ما در حال ثبت شرکت توسعه در دماوند هستیم؛ در واقع سرمایه‌های خرد شهرها باید با هم تجمیع شود به عنوان شرکت توسعه شهرستان کنار هم قرار گیرد.
وی در خصوص تشکیل سازمان بازیافت نیز خاطرنشان کرد: اساس‌نامه ای در این خصوص وجود داشت که در دوره‌های قبل حدود سه‌سال معطل مانده بود و خوشبختانه شهرداری دماوند توانست پس از نشست‌های متعدد این مهم را به نتیجه رساند.
شهردار دماوند ادامه داد: در ابتدا قرار بود که بحث بازیافت تنها در حوزه شهرستان دماوند باشد اما به شرق استان تهران تسری یافت و اکنون به عنوان محل دفن شرق استان تهران به شمار می‌رود.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2 بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: الهام حیدری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7246//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.