به گزارش ایرنا، محمدعلی نجفی روز یکشنبه با حضور در سی و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران افزود:امداد رسانی هوایی تهران را تقریبا معادل صفر دانست و گفت: وزارت بهداشت چند بالگرد به تازگی خریداری کرده است و باید در این زمینه کارهای بسیاری انجام شود.
وی در ادامه به وجود پنج سامانه هشدار زود هنگام زلزله در پایتخت اشاره کرد و گفت: امروز شهر تهران باید 50 سامانه هشدار زلزله داشته باشد.
وی ادامه داد: پنج سامانه مذکور مربوط به گسل مشا تهران است اما زلزله های اخیر تهران مربوط به گسل مشا نبود.
وی ادامه داد: شرکت گاز نیز قول مساعد داده که از سال 97 سیستم گاز رسانی در صورت بروز زلزله قطع شود.
نجفی تاکید کرد که به هنگام بروز زلزله و با قطع جریان برق نیز احتیاج به سیستم جایگزین داریم که باید این موضوع مدنظر قرار گیرد.
* طراحی اپلیکیشن بحران تهران
شهردار تهران با اشاره به استفاده از سیستم های هوشمند ارتباطی در هنگام وقوع زلزله گفت: سیستم هوشمند وضعیت اعلام خطر وجود ندارد و اپلیکیشن بحران باید طراحی و بر روی موبایل شهروندان نصب شود.
وی ادامه داد: شهرداری تهران باید سیستم بی سیم مستقل داشته باشد و وزارت ارتباطات باید این قضیه را تایید کند که در این مورد نیز در حال رایزنی هستیم.
شهردار تهران همچنین خواستار ایجاد کارگروه ملی زلزله به ریاست معاون اول رییس جمهوری شد.
این قضیه در دولت اصلاحات اجرایی شد و دکتر عارف در ان زمان ریاست این کارگروه را برعهده داشت و ریشه مطالعات امروز ما نیز بود.
وی با تاکید بر مدیریت محلی در زمان بحران نیز گفت: شبکه همکاری با سازمان های غیردولتی محلی باید جدی گرفته شود و در این خصوص سمن هایی داریم و باید فعال شود.

* در ۳ ماه آتی مانور بحران زلزله در پایتخت انجام می شود
شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری مانور بحران زلزله در پایتخت خبر داد و گفت: بنا داشتیم که این مانور در یک ساعت معین و در تمامی مناطق تهران انجام شود که با شرایط کنونی امکان پذیر نیست و این امر به فراخور انجام خواهد شد.
وی همچنین تعداد جلسات رسمی شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران را ۳ جلسه عنوان کرد و گفت: جلسات غیررسمی نیز برگزار شد اما اعلام برگزاری جلسات موجب ایجاد اضطراب در مردم می شد و از این رو اطلاع رسانی نکردیم.
به گفته نجفی مجموعا ۲۵ جلسه شورای هماهنگی بحران برگزار شد و در اخرین جلسه مقرر شد که وضعیت شهر تهران از حالت قرمز به زرد تغییر یابد.
شهردار تهران در ادامه با انتقاد از برخی اخبار کذب پس از وقوع زلزله در شهر تهران گفت: در شرایط بحران خبر دهی باید کنترل شده باشد.
ی ادامه داد: پس از وقوع زلزله شورای هماهنگی مدیریت بحران به ریاست شهردار برگزار شد و خود سازمان محور تمام فعالیت ها بود .
نجفی گفت: به سرعت پس از وقوع زلزله ۲ هزار ۲۳۶ بوستان شهر امکانات مناسبی برای اسکان شهروندان ایجاد شد.
وی ادامه داد: برخی شهروندان به صورت داوطلبانه در سالن های شهرداری و
۱۳۰ هزار نفر از شهروندان نیز در بوستان های شهر اسکان یافتند.
نجفی یکی از اقدامات مناسب شهرداری تهران پس از وقوع زلزله را انتشار اماکن امن هر محله در پایتخت به هنگام بروز زلزله بر روی سایت شهرداری و فضای مجازی عنوان کرد.
وی ادامه داد: در این نقشه ها مشخص شده که ساکنان هر محله تهران به هنگام وقوع زلزله به کدام مناطق امن بروند.
شهردار تهران گفت که پس از وقوع زلزله مراکز درمانی اقدامات خود را بلافاصله شروع کردند و تمامی پرسنل آتش نشانی تا چند روز پس از زلزله در امادگی کامل و فعال بودند.
وی افزود: نیروی انتظامی در ساعات اول خیلی امادگی نداشت و یگان حفاظت شهرداری در ابتدای کار نقش نیروی انتظامی انجام داد به ویژه شب اول و در ادامه بسیج، سپاه و کمی ارتش حضور فعالی داشتند.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: مهدی مقدر انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/9343/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.