به گزارش ایرنا رحمت اله حافظی روز سه شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مصوبه اردیبهشت سال 95 شورا افزود: بر اساس این مصوبه، شهرداری تهران ملزم شد تا تمامی پایگاه های پشتیبانی مدیریت بحران مناطق 22گانه را در اختیار سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر قرار دهد.
وی اظهار کرد: با استناد به این مصوبه در بهمن سال 95 از شهرداری تهران خواسته شد درباره اینکه چرا تعدادی از سوله های بحران در اشغال حوزه های خارج از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران است، توضیح دهد.
وی افزود: یک ماه بعد شهرداری تهران در نامه ای اعلام کرد که تمامی قسمت های سوله های بحران تحویل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شده ، اما در عمل می بینیم که اینگونه نیست، البته بخشی از این سوله ها در اختیار ورزش بانوان قرار گرفته که فعلا مورد نظر ما نیست.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران همچنین تصریح کرد: در حال حاضر در منطقه 2 روی سوله مدیریت بحران آسیاب کهک، تابلوی پایگاه مدیریت بحران معاونت فنی و عمران نصب شده اما در عمل در اختیار مرکز ژئوتکنیک است و یکی دیگر از سوله های این منطقه نیز در اختیار دانشگاه علمی کاربردی شهرداری و سوله دیگر نیز در اختیار برنامه خنداونه است.
حافظی افزود: در منطقه 22 سوله حضرت ابوالفضل (ع) در اختیار معاونت اجتماعی شهرداری قرار دارد و سوله بحران منطقه 4 نیز به بخش خصوصی واگذار و به شهربازی تبدیل شده و سوله بحران منطقه 13 (دو کوهه) نیز در اختیار صدا و سیما است.
به گفته وی، سوله بحران جنب ترمینال جنوب تهران نیز به بخش خصوصی واگذار و به باشگاه بدنسازی تبدیل شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران خواستار پاسخگویی شهرداری در خصوص وضعیت این سوله ها شد.
به گزارش ایرنا، شهردار تهران روز گذشته اعلام کرد که تمامی سوله های بحران شهر تهران در اختیار شهرداری قرار دارد و هیچ کدام از آنها تغییر کاربری داده نشده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه آقا امینی - انتشار دهنده: محسن فتاحی
تهرام/1109/7244**1625
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.