محمدعلی دشتی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این نمایشگاه و جشنواره در روزهای سوم و چهارم اردیبهشت ماه امسال برگزار می شود.
وی گفت: با توجه به برگزاری موفق دوره های گذشته جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای شهر تهران و استقبال آموزش و پرورش، دانش آموزان و اولیا از این جشنواره، وزارت آموزش و پرورش تصمیم گرفت که جشنواره امسال به صورت ملی برگزار شود و استان های دیگر کشور نیز آثار خود را در بخش نمایشگاهی جشنواره ارائه کنند.
دشتی پور افزود: دستاوردهای علمی و پژوهشی دانش آموزان در 20 رشته و بخش های خلاقیت، کارآفرینی، قرآن پژوهی، زیست فناوری، هوافضا، ادبیات، هنر، علوم دریا، نمایش های علمی، کارگاه های آموزشی، سلول های بنیادی، مکاترونیک، گیاهان دارویی، نانو، محیط زیست، رباتیک، برنامه نویسی، نجوم، پل مجازی، تولید بازی های رایانه ای در نخستین نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پژوهش سراهای کشور و چهارمین جشنواره علمی پژوهشی پژوهش سراهای شهر تهران ارائه می شود.
وی ارائه مقالات علمی پژوهشی دانش آموزان و داوری آنها توسط اساتید را از جمله برنامه های جانبی این جشنواره عنوان کرد.
مدیر پژوهش سراهای دانش آموزی شهر تهران با بیان اینکه حدود 600 اثر از 30 استان کشور در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پژوهش سراهای کشور ارائه می شود، افزود: تمامی آثار در طول برگزاری نمایشگاه مورد ارزیابی قرار گرفته و در پایان جشنواره آثار برتر انتخاب و در صورت تامین بودجه، آثار برگزیده جشنواره در قالب کتابی منتشر خواهد شد.
وی با بیان اینکه برای ثبت نام و حضور دانش آموزان در نمایشگاه دستاوردهای دانش آموزی پژوهش سراهای کشور و چهارمین جشنواره پژوهشسراهای شهر تهران برخلاف سایر جشنواره های مشابه وجهی دریافت نمی شود، اظهار کرد: برای برگزاری این جشنواره حدود 200میلیون تومان هزینه شده و با توجه به اینکه پژوهش سرا اعتبار مشخصی ندارد، با همکاری نهادها و سایر موسسات و دانشگاه ها توانستیم چهارمین جشنواره پژوهشسراهای دانش آموزی شهر تهران را برگزار کنیم.
دشتی پور با بیان اینکه موضوعات و مباحث پژوهش محوری، خلاقیت، استعدادیابی و تربیت دانش آموزان متفکر از اهداف عمده و مهم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، اظهار کرد: متاسفانه این مباحث در نظام رسمی آموزش و پرورش مورد غفلت واقع شده و براین اساس با ایجاد پژوهش سراهای دانش آموزی در تلاشیم ضمن استعدادیابی و پرورش دانش آموزان خلاق و کارآفرین، علوم نوین از جمله حوزه های سلول های بنیادین، نانو، ژنتیک، هوافضا را برحسب نیاز کشور، زودتر از ورود به دانشگاه به دانش آموزان آموزش دهیم.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی - انتشار دهنده: محسن فتاحی
تهرام/7245**1625
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.