به گزارش ایرنا به نقل از کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد انتخابات شهرستان قرچک ، محمد محمودی شاه نشین رئیس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای اسلامی کشور در احکامی جداگانه رئیس و اعضای هیات نظارت بر انتخابات شورای شهرستان قرچک منصوب کرد.
به موجب این احکام ، حسین حسنلو به عنوان رئیس و هوشنگ رهبر(کولیوند)، علی قربانی، عظیم کمره ای و زهرا اسدی به عنوان اعضای هیات نظارت بر انتخابات شورای اسلامی شهرستان قرچک منصوب شدند.
همچنین علیرضا رحیمی رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان تهران در احکامی جداگانه رئیس و اعضای هیئت نظارت بر انتخابات شورای اسلامی بخش مرکزی شهرستان قرچک را منصوب کرد.
بر اساس این احکام ، محمدرضا داودی کیا به عنوان رئیس و احمد دژآهنگ و فرهاد ابراهیمی به عنوان اعضای هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی بخش مرکزی شهرستان قرچک منصوب شدند.
انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا 29 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود.

**40 درصد از جمعیت شهرستان قرچک در روستاها زندگی می کنند
حسین عباسی بخشدار مرکزی قرچک گفت: بر اساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران و بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 95 ، شهرستان قرچک از 269 هزار نفر جمعیت برخوردار است که 40 درصد از این جمعیت در هشت روستای دارای سکنه آن سکونت دارند.
وی اظهار داشت: قرچک از سه روستای فاقد سکنه نیز برخوردار است.
بخشدار مرکزی قرچک اظهارکرد: یکی از مهمترین برنامه های دولت یازدهم ، رسیدگی و توجه به مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته است به این منظور مسئولان قرچک تلاش دارند تا با ایجاد امکانات رفاهی و ایجاد زیرساخت های عمرانی ، فرهنگی و اجتماعی، علاوه بر ماندگار کردن روستائیان در این مناطق ، زمینه مهاجرت معکوس از شهر به روستا را فراهم کنند.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات شهرستان قرچک نفوذ فاضلاب شهری و مناطق مجاور به روستاهای جنوبی آن از جمله ولی آباد ، محمد آباد و امین آباد است و این مشکل باعث شده تا اراضی زه دار شده و سطح آب به حدی بالا آید که منازل اهالی این روستاها همگی نمدار شود.
عباسی گفت : زهدار بودن اراضی این مناطق تا آنجا پیش رفت که در سال های گذشته حتی دستور تخلیه روستای محمدآباد نیز صادر گردید ولی توجه ویژه دولت یازدهم و اختصاص اعتبار بسیار مناسب که در تاریخ این منطقه بی سابقه بود باعث شد که این مشکل به طور کامل برطرف شود.
وی بیان کرد: با اختصاص 765 میلیارد ریال اعتبار برای اجرا و تکمیل فاضلاب شهری قرچک ، مشکل زهدار بودن اراضی جنوبی شهرستان قرچک به طور کامل برطرف می شود.
وی افزود: طی سه سال و نیم گذشته با اختصاص اعتبارات عمرانی ، بسیاری ازمشکلات معابر روستایی شهرستان قرچک برطرف گردید به گونه ای که با 42 هزار متر مربع زیر سازی و آسفالت کاری ، 3 هزار متر جدول کشی و به سازی معابر ، مشکل عمده روستائیان در این حوزه برطرف گردید.
بخشدار مرکزی قرچک اظهار کرد: به منظور افزایش امکانات ورزشی و رفاهی ، نخستین زمین چمن مصنوعی در روستای ولی آباد احداث و به بهره برداری رسید ضمن این که بوستان های محله ای در اکثر روستاهای قرچک احداث شده است.
وی گفت : در سال جاری از محل درآمد جرائم راهنمایی و رانندگی 12 میلیارد ریال اعتبار به مناطق روستایی قرچک اختصاص یافت.
وی میزان اعتبار اختصاص یافته از محل درآمد جرائم راهنمایی و رانندگی به روستاهای قرچک در سال 96 را 15 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی در خصوص برگزاری انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در بخش مرکزی قرچک گفت: تا کنون 74 نفر به منظور دریافت معرفینامه اخذ گواهی عدم سوء پیشینه برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی به بخشداری قرچک مراجعه کرده اند که از این تعداد 72 نفر مرد و 2 نفر زن می باشند.
عباسی گفت: تمامی روستاهای قرچک به غیر از روستای امین آباد به دلیل جمعیت بالای یک هزار و 500 نفر 5 عضو دارد و روستای امین آباد 3 عضو شورای اسلامی خواهد داشت.
خبرنگار: سید حسن میری - انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7254//1348
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.