به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران، سید علی عظیمی در این باره گفت: این پروژه در قالب اقدامات بیولوژیکی و با کاشت گونه گیاهی آتریپلکس و از محل اعتبارات تهیه و اجرای طرح های جامع مقابله با بیابان زایی اجرا می شود.

وی به برخی از اهداف مورد نظر در اجرای این پروژه اشاره کرد و افزود: این اقدام بیولوژیکی به منظور تقویت و افزایش پوشش گیاهی، کنترل فرسایش بادی، جلوگیری از پیشروی بیابان و تثبیت شنهای روان اجرایی شده است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران ادامه داد: از آنجایی که زمین های بیابانی منطقه اخترآباد شهرستان ملارد یکی از کانون های اصلی تولید گرد و غبار به شمار می آید و به عنوان تهدیدی جدی برای ساکنان منطقه و همچنین پایتخت مطرح است، بر همین اساس اجرای طرح های بیابان زدایی در سطح این شهرستان ضرورتی اجتناب ناپذیر محسوب می شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون طرح‌های بیابان‌زدایی در مناطق بیابانی استان تهران اجرا شده اما با توجه به اینکه این استان نیز جزء استان های بیابانی محسوب می شود، لازم است تا اقدامات بیابان‌زدایی در مناطق بیابانی و حساس استان استمرار یابد.

کشف و ضبط ۱.۵ تن چوب قاچاق در شهریار

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان های شهریار، رباط کریم، اسلامشهر، قدس و بهارستان از توقیف یک دستگاه خودروی حامل ۱.۵ تن چوب قاچاق خبر داد.

حسن مسعودی با اعلام این خبر افزود: این خودرو که حامل چوب قاچاق از گونه راش بوده توسط عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان شهریار و طی عملیات گشت و بازرسی در مسیر ارتباطی شهریار-بهارستان کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: در این راستا پرونده ای تشکیل و حاملان این چوب‌های قاچاق به مراجع قضایی معرفی شدند.

این مقام مسئول از عموم مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در عرصه های ملی و همچنین قاچاق چوب مراتب را فوراً از طریق شماره تلفن ۱۵۰۴ به یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع دهند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.