به گزارش ایرنا، تعداد این تجمع کنندگان که از کارگران فنی و رانندگان با سابقه شرکت واحد بودند، حدودا ۲۰ نفر برآورد می شود.
یکی از آنها در خصوص علت تجمع به خبرنگار ایرنا گفت: بیش از ۸ ماه از از زمان بازنشستگی ما میگذرد اما به دلیل پرداخت نشدن حق بیمه چهار درصد مشاغل سخت و زیانآور، ما مجبوریم هنوز کار کنیم.
وی ادامه داد: حدودا ۵۰۰ نفر در شرکت واحد این شرایط را دارند.
این راننده اتوبوس یادآور شد: شرکت واحد اتوبوسرانی حق ۴ درصدی مشاغل سخت و زیان آور ما را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکرده و این موضوع مشکل ساز شده است.
واکنش اتوبوسرانی تهران
پیگیری های خبرنگار ایرنا در این خصوص، موجب ارسال جوابیه ای از طرف شرکت واحد شد.
در جوابیه ای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران که به ایرنا ارسال شده، آمده است: پرداخت ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور از حقوق بدیهی و مسلم کارگران خدوم شرکت است و بر پیگیری پرداخت حقوق قانونی این عزیزان تاکید می کنیم.
روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی همچنین با استناد به گزارش معاونت توسعه منابع انسانی شرکت واحد توضیحاتی به شرح زیر اعلام کرد:
۱- با توجه به اینکه ماهیت شغل کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی، عمده کارگران شاغل در مشاغل سخت و زیان آور قرار دارند که می بایست مطابق قانون ۴ درصد حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور به هنگام بازنشستگی به مأخذ قانونی(سازمان تامین اجتماعی) واریز شد.
۲- واجدین شرایط بازنشستگی که در نیمه دوم سال ۹۸ نامه پایان کار ایشان از سازمان تامین اجتماعی وصول شده، روز بیست و هفتم اسفند ماه احکام بازنشستگی شان صادر شده و ضمن واریز حقوق ایشان، بنا بر پیگیری های به عمل آمده و با لحاظ نمودن این موضوع که کمبود منابع مالی امری است که همه ارگان ها را با چالش رو به رو ساخته، ۴ درصد حق بیمه کارگران عزیز در اردیبهشت ماه واریز می شود.
۳- روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی در پایان از تمامی همکاران شاغل و بازنشسته این شرکت که در شرایط دشوار و سخت موجود(شیوع بیماری کرونا) که بر تمامی ابعاد زندگی اجتماعی و اقتصادی همه مردم جامعه اثر گذاشته، نسبت به خدمات رسانی به شهروندان اقدام می نماید، قدردانی کرد.