به گزارش ایرنا، فرید براتی سده روز یکشنبه در نشست "دره فرحزاد؛ از پاتوق تا اکوپارک" که در تالار ایوان شمس برگزار شد اظهار داشت: این موضوع باید یک بار برای همیشه تعیین و تکلیف شود در غیر این صورت بلاتکلیف میماند.
دره فرحزاد در مابین مناطق ۲ و ۵ شهرداری تهران و در اطراف فرحزاد در غرب پونک و کن در شرق محلهٔ سعادت آباد و در جنوب شرقی شهرک غرب واقع شده است.
وی افزود: هر نهادی از جمله پلیس، شهرداری و بهزیستی با دید خود به این قضیه نگاه می کند و این باعث می شود تا طرح دره فرحزاد اجرایی نشود.
مدیرکل پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی با بیان اینکه جمع آوری معتادان تمام شدنی نیست، گفت: در هر طرح معتادان جمع آوری می شوند ولی در این میان فروشندگان مواد به دنبال افراد دیگری برای فروش مواد مخدر هستند از این رو باید پیوست اجتماعی و فرهنگی برای طرح ها در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: جمع آوری معتادان متجاهر نیاز به ارائه خدمات دارد و حتی بعد از بهبودی باید مورد توجه قرار گیرند تا به چرخه اعتیاد دوباره بازنگردند.
براتی سده با تاکید بر اینکه در کشور ۶۶ هزار معتاد در ٤٤٠ مرکز ترک اعتیاد دوران بهبودی را طی می کنند بیان داشت: ۲۲ مرکز ترک اعتیاد اجباری نیز در کشور وجود دارد.
وی ابراز داشت: در استان تهران ١٦١ ظرفیت برای ترک اعتیاد زنان وجود دارد که فردا نیز یک مرکز دیگر با ظرفیت ۳۵۰ نفر برای زنان معتاد به بهره برداری خواهد رسید.
مدیرکل پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی خاطر نشان کرد: براساس اعلام نهادهای متولی یک هزار و ۵۰۰ زن معتاد و متجاهر در استان تهران زندگی می کنند.
براتی سده با اشاره به اینکه ۱۰۰ مرکز شلتر (پناهگاه) در سراسر کشور فعال است گفت: این مراکز برای نگهداری و اقامت معتادان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: خدمات «موبایل ون» نیز از سال گذشته ایجاد شده است در این طرح کارشناسان بهزیستی در ونهای مناسب سازی شده به سراغ معتادان متجاهر میروند و خدمات کامل کاهش آسیب موسوم به دی. آی. سی DIC را به آنها ارائه میکنند.
مدیرکل پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی با بیان اینکه ارائه خدمات در مراکز نگهداری معتادان مورد موافقت وزارت بهداشت قرار نگرفت گفت: جز سیاست های ابلاغیه رهبر معظم انقلاب اسلامی و مصوبه ستاد مواد مخدر بود تا در مراکز تعیین شده توسط بهزیستی به معتادان به قصد درمان و کاهش مصرف، مواد مخدر ارائه شود.
براتی سده خاطر نشان کرد: برای اجرای این طرح، بهزیستی نیاز به دریافت مجوز از وزارت بهداشت و درمان داشت که در این زمینه موافقت نشد و این مساله همچنان باقی ماند.