به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس مهدی عزیزی روز دوشنبه افزود: در ۹ ماهه امسال یکهزار و شش پرونده نوسازی، ۹۸۲ تغییر نام ۲۴ هزار و ۲۲۰ مورد محاسبه و صدور فیش، سه هزار و ۸۵ ثبت فیش و دو هزار و ۶۳۰ پرونده بایگانی در شهرداری قدس تشکیل شد.
وی یکهزارو ۸۶۲ مورد نقشه خوانی و شناسایی ملک، ۷۲ مورد صدور ابلاغیه قطع انشعابات، ۲۴ هزار و ۲۲۰ فیش ها، سه هزار و ۸۵ فیش وصولی، ۸۳ مفاصا حساب نوسازی، ۸۰۹ گواهی به شهرسازی و سایر واحدها و ۱۳۸ مورد اخطاریه از دیگر اقدامات واحد نوسازی منطقه دو در ۹ ماهه سال جاری عنوان کرد.
شهرستان قدس در غرب شهر تهران و همسایگی استان البرز قرار دارد، مرکزیت این شهرستان در ابتدا روستایی با نام قلعه حسن خان از بخش کن بود که در اوایل انقلاب با نام شهرک حسن خان به شهرستان شهریار سپرده شد نام آن به شهرک قدس تغییر پیدا کرد و بعدها با اضافه شدن چند روستا و دهکده و تصویب نخستوزیر وقت به شهرقدس تبدیل شد در اردیبهشت ۱۳۸۸ هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت کشور با ایجاد شهرستان قدس به مرکزیت شهر قدس که با ساختار تقسیماتی بخش مرکزی شامل دهستانهای هفت جوی و دانش با درجه تراکمی زیاد، در غرب شهر تهران و کیلومتر ۲۰ بزرگراه فتح و مجاورت استان البرز و راهآهن تهران ـ تبریز قرار گرفته است موافقت کرد.
دهه فجر ۱۲ بوستان در شهرستان قدس افتتاح میشود
شهردار قدس از افتتاح ۱۲ بوستان خبر داد و گفت: اهمیت بوستانها و فضاهای سبز شهری به عنوان یکی از کاربریهای مهم خدماتی و رفاهی در سطح شهرها و هدفگذاری های ما است.
مسعود مختاری افزود: شهر به عنوان بستر زندگی انسان نیازمند استانداردهایی است که بتواند پاسخگوی نیازهای مادی و معنوی انسان باشد و در همین راستا تحولات شهرنشینی و مسائل ناشی از
آن مانند تخریب محیط زیست و تاثیر انسان بر اقلیم های طبیعی باعث شده تا فعالیتهایی برای آگاه کردن انسان از مفاهیمی مانند کیفیت زندگی به منظور مطلوبتر کردن محیط های مصنوعی شکل گیرد.
وی افزود: در این میان فضای سبز و پارک های شهری به شدت در کیفیت زندگی شهروندان تاثیرگذار هستند و وجود اجزای طبیعی مانند پارک ها، درختان و آب، علاوه بر قابل زیست نمودن شهرها، زمینه ارائه خدمات اجتماعی و فیزیولوژیکی را نیز فراهم میکند که در بهبود وضعیت کیفی زندگی ساکنان شهرها بسیار تاثیرگذار است.