به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس پایتخت،سردار محسن خانچرلی ، اظهار داشت: در پی مراجعه حضوری چند شهروند به پلیس فتا و طرح شکایت با موضوع برداشت غیر مجاز، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت.

وی ادامه داد: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، متهم یا متهمان با موضوعات مختلف از قبیل افزایش فالوور، افزایش ممبر، فروش محصولات غیرمجاز و ... افراد را به درگاه‌های بانکی جعلی (فیشینگ) هدایت و قربانیان بدون توجه به جعلی بودن صفحه اقدام به وارد کردن اطلاعات بانکی خود می‌کردند و پس از گذشت چند ساعت به صورت غیرمجاز برداشت‌هایی از حساب آنها صورت می‌گرفت.

سردار خانچرلی افزود: با اقدامات فنی و تخصصی پلیس و هماهنگی مقام قضائی تیمی از کارشناسان پلیس فتا ۴ متهم را دستگیر کردند.

این مقام ارشد انتظامی استان با بیان اینکه متهمان در بازجویی های تخصصی پلیس اذعان داشتند که کارت های بانکی آنان توسط فردی مورد استفاده قرار گرفته است تصریح کرد: ماموران پس از هماهنگی قضائی و در عملیاتی غافلگیرانه متهم اصلی را دستگیر و به پلیس فتا انتقال دادند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران ادامه داد: متهم در ابتدا منکر عمل مجرمانه خود شد اما پس از مواجهه با مستندات و ادله‌های دیجیتال پلیس به بزه ارتکابی اعتراف و بیان داشت که از ۶۵ نفر، ۳ میلیارد ریال به صورت غیر مجاز برداشت کرده است.

سردار خانچرلی خاطر نشان کرد: کاربران دقت کنند آدرس‌های درگاه‌های بانکی با پروتکل https و نماد shaparak.ir شروع می‌شود و شهروندان باید در استفاده از صفحات پرداخت بانکی از صفحه کلید مجازی استفاده کنند.

سردار خانچرلی با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شد، تصریح کرد: شهروندان برای پیشگیری از این نوع کلاهبرداری‌ها نسبت به فعال سازی رمز یکبار مصرف کارت بانکی و نحوه فعال‌سازی آن به بانک‌های عامل مراجعه کرده و همچنین می‌توانند با استفاده از افزونه ضد فیشینگ نسبت به بررسی سایت‌های جعلی بانکی اقدام کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.